Malmö firade i förra veckan sitt tjugonde SM-guld vilket innebär att klubben numera kan stoltsera med två stjärnor på bröstet. Laget var överlägsna hela säsongen utan att för den skullen imponera och med CL-miljonerna på kontot finns det inte mycket som talar för att Malmö inte fortsätter dominera svensk fotboll de nästkommande åren också

Misslyckande i Champions League

I år misslyckades Daniel Andersson att ha en tillräckligt stark trupp för både europaspel och Allsvenskan vilket märktes efter fiaskot mot FC Vardar från Makedonien. Nu är det många spelare som lämnar klubben vilket innebär att det förmodligen kommer värvas en hel del inför nästa säsong.

Den av fansen älskade Anton Tinnerholm har redan berättat att han lämnar vilket även Jo Inge Berget och Magnus Wolff Eikrem indikerat. Kvar återstår Felipe Carvalho men framförallt Oscar Lewicki och Erdal Rakip. Lewicki hade en tuff säsong 2016 när han tappade sin landslagsplats och startplats i MFF men i år har han visat upp strålande form. Erdal Rakip har verkligen tagit steget och varit en av Malmös absolut bästa spelare under 2017. Med åtta mål varav många matchavgörande insatser visade han äntligen upp en jämnhet i sitt spel som vi tidigare saknat.

Rosengårdssonen Rakip är 21 år men har redan fyra SM-guld. Det är mer än vad någon allsvensk klubb har under 2000-talet. Fansen hoppas verkligen Rakip förlänger och det vore oerhört tufft att tappa en sådan profil – som dessutom är egen talang – helt gratis till en annan klubb.

MobileBet Logo

Nu har Malmö visserligen plockat upp sex talanger i form av målvakten Mathias Nilsson och Jakob Tånnander, försvararna Hugo Andersson och Anton Kralj samt mittfältaren Laorent Shabani. Dessutom tog man inför säsongen upp Samuel Adrian och Pavle Vagic varav den senaste fick ett inhopp i näst sista omgången mot Sirius.

Mobilebet – Ett bra alternativ för svensk och utländsk fotboll

Gillar du att spela på svensk fotboll eller utländsk fotboll för den delen, är Mobilbet ett riktigt bra alternativ. Med en skön välkomstbonus får du en bra start på ditt oddsande och du kan betta både live och pregame hos spelbolaget. Skapa ett konto nu för en spelupplevelse utöver det vanliga.