Bet365 mobilbonusMåndag och dags för två nya matcher i Allsvenskan, Elfsborg mot Sundsvall samt Malmö FF mot Jönköping Södra. En chans för Malmö FF att återta serieledningen ifrån IFK Norrköping som i nuläget ligger två poäng före med en match mer spelad. Man ställs under kvällen mot ett Jönköping Södra som senast kommer ifrån en match som kom att handla om något helt annat än fotbollen som spelades på plan. Spela på kvällens matcher hos Bet365, världens mest använda sportsbook!

Avbruten match och misstankar om spelfusk

Vad som på förhand kändes som en av Allsvenskans mer lugna matcher slutade i totalt kaos. När Jönköping Södra tog emot Östersund i förra omgången fick man vid ställningen 1-1 avbryta matchen sedan en person tagit sig in på plan och sänkt ett utav lagens målvakter. Utredningar pågår nu varför detta hände och det spekuleras om att spelfusk kan vara orsaken bakom händelsen. Hur som helst så väntar man fortfarande på ett slutgiltigt resultat ifrån matchen som i dagsläget ses som ogiltigförklarad.

Till kvällens match då. Jönköping Södra beger sig till de sydligare delarna av Sverige när man gästar Malmö FF på Swedbank Stadion. En av årets tuffaste bortamatcher helt klart och det ska mycket till om gästerna ska få med sig något ifrån kvällens möte. Malmö FF som i år tagit 22 av 27 möjliga poäng hemma är otroligt starka och nu även på jakt efter förstaplatsen som IFK Norrköping för tillfället innehar. Allt annat än en seger för Malmö FF måste ses som en stor skräll, det är också något som oddsen ifrån Bet365 pekar på.

Malmö FF                                    1.30

Oavgjort                                      5.50

Jönköping Södra                       9.00