10bet

En fullspäckad fotbollsvecka inleds redan ikväll då Lazio tar emot Milan hemma på Olympiastadion i Rom. Båda lagen kommer ifrån segrar senast och med två offensiva trupper på banan så kan vi förvänta oss en sevärd match med målgaranti. Lazio gäller som klarar favoriter men man ska aldrig underskatta Milan. Spela på matchen hos 10Bet för att utnyttja marknadens högsta odds på italiensk fotboll!

 

Tuffa avbräck för Milan

1–0 segern mot Bologna senast för Milan blev en dyrköpt sådan. Två röda kort, Gabriel Paletta och Juraj Kucka, och en skada på Alessio Romagnoli gör att laget reser till Rom med några riktigt tuffa avbräck. Med fyra i stort sett ordinarie försvarare borta så tvingas Vincenzo Montella till att göra en del förändringar i en redan skakig defensiv. Inte blir det bättre av att man ikväll ställs mot ett av ligans bästa lag offensivt sett.

Det var rena tennissiffror när Lazio mötte Pescara senast. En säker 2–0 ledning tappades snabbt till 2–2 innan man i andra halvlek släppte på alla bromsar, matchen slutade med seger 6–2. Marco Parolo blev stor matchhjälte med fyra mål för sitt Lazio. Man har en i stort sett skadefri trupp att tillgå och kommer in till kvällens match med stort självförtroende. Efter topptrion i Serie A så är man det laget som gjort överlägset flest mål i ligaspelet.

Båda lagen är i stort behov av en seger för att haka på i striden om Europaplatserna. Lazio ska gälla som klara favoriter, både i form av hemmaplan och sett till frånvarolistan hos Milan. Lazio går i skrivande stund att spelas till 1.60 medans gästerna ger skyhöga 5.75 gånger insatsen. Då båda lagen kommer gå för en seger så är chansen stor att vi får se en del mål, åt båda hållen. Båda lagen att göra mål kan spelas till godtagbara 1.80.

 

Kvällens spel: Lazio vs Milan – BLGM 1.80@10Bet