ManUtd

Premier League går in i en period med intensivt matchande där veckoomgångarna duggar allt tätare. Efter helgens matcher är det endast tre dagars vila till kvällens omgång med bland annat Manchester United, Chelsea, Liverpool och Manchester City i spel. Klockan 20.45 drar de första matcherna igång, följ dem live hos Bethard och ta del utav kvällens i särklass hetaste odds!

 

Crystal Palace – Manchester United | Avspark 21.00

Efter tre raka 1–1 matcher så kom äntligen en seger för José Mourinho och hans Manchester United. Tre otroligt efterlängtade poäng som krävdes för att laget inte ska tappa alltför mycket mark till lagen i toppen. Att man redan ligger 13 poäng efter Chelsea på förstaplatsen är såklart inte godkänt och det är något hela klubben är medvetna om. Spelet har sett aningen bättre ut under de senaste matcherna och man hoppas nu ta vid där man slutade mot Tottenham i helgen, seger 1–0.

Crystal Palace fick med sig ett oavgjort resultat mot Hull i helgen efter en mycket svängig tillställning. Säsongen 2016/17 har annars inte varit någon munter tillställning för London-laget som för tillfället parkerar på en svag 15:e-plats. Defensiven har varit det stora problemet för Alan Pardew denna säsong då laget släppt in hela 29 mål. Tur är det att man lyckats göra hela 27 mål åt andra hållet.

Räkna med en underhållande match ikväll där båda lagen besitter gott om offensiv kvalitet. Manchester United brukar ha problem på Selhurst Park och ska se upp så att man inte tar för lätt på uppgiften. Över 2.5 mål finns just nu att spela till fina 1.90 hos Bethard, en lina som hemmalaget gått över i fem av sina senaste matcher.