Målbonus United LiverpoolDet drar ihop sig till den hittills största matchen under säsongen i Premier League. Det är nämligen snart avspark på Old Trafford mellan Manchester United och Liverpool. Avspark är kl. 18:30 på lördag (den 12 september).

Ingen av klubbarna har imponerat nämnvärt i inledningen av säsongen även om poängskörden ändå har blivit skaplig. Det har väl framför allt gått troll i målskyttet. United har gjort tre mål på de första fyra matcherna medan Liverpool bara har mäktat med två. Emellertid är det sällan det blir målsnålt i fajterna mellan dessa de två mest framgångsrika klubbarna i den engelska fotbollen och det är något ComeOn tar fasta på i ett erbjudande för matchen.

50 kr extra för varje mål

Med ComeOns erbjudande får du 50 kr extra för varje mål som görs i matchen om du kvalificerar dig och ditt spel sedan sitter. Så, hur gör du då för att kvalificera dig? Jo, det är två krav du ska uppfylla, nämligen:
1. Anmäl dig till erbjudandet
2. Placera ett singelspel till odds på minst 1.75 med en insats på minst 250 kr.

Om det blir exempelvis tre mål i matchen och ditt spel sitter får du 150 kr i en extra bonus i tillägg till vinsten. Utbetalningen är i form av bonuspengar med ett omsättningskrav på 3x till odds på 1.75.