Makten över bolagen - Ja, rubriken är faktiskt ganska skön att läsa ur egen synpunkt. När det gäller skottspel så har det från att bolagen släppte dessa linor för två säsonger sedan gått otroligt bra. Förra säsongen på drygt tre månader så gick vi plus över 50 units och hade en träffprocent på 70.83. Skottspelen känns ändå som min specialitet på nåt sätt. Det är nog också därför bolagen rättar sig ganska snabbt efter utgiven rek, eller ibland också så snabbt som en minut efter att jag själv lagt spelet. Den här säsongen har inte hittills varit så mycket sämre. Vinstprocenten på 19 lagda spel ligger på 68.42 och +31.13 units totalt. Hoppas bara att den formen fortsätter ligga där runt under hela säsongen. Bolagen kryper trots allt närmare för varje dag.

110813-NHL-Pavelec-Hornqvist-PI-AA_20131108225017329_660_320

Det här med makten då? Oftast justerar de linan inom ett par minuter efter att en rek kommit ut och det är tråkigt framförallt för de som inte hinner lägga sitt spel till den linan jag rekat. Jag ska säga direkt att de linor jag väljer att reka är oftast de linor jag känner otroligt mycket för. Jag slänger nästan aldrig ut spel som jag inte tror på eller ser något värde i. Därför blir inte mina spel lika många som andra bloggare runtom på nätet. Däremot så försöker jag lägga ut rekar av kvalité, även om det inte alltid går vägen där alla också kan ha sin svackor. Det här med skotten och justerad lina behöver som sagt inte hindra er för spel. Först kan ni kika runt på de olika bolagen (Unibet, Betsson/Betsafe, Bwin) som har skottlinor vart ni hittar den lägsta/högsta linan beroende på om det ska spelas över/under, och sedan välja vart ni ska lägga ert spel. När det gäller skott så är det få gånger som det endast skiljer 1-2 skott och därför tycker jag spelen har god chans att gå in ändå. Skulle det skilja med några få ynka skott så är det väl så, men lovar att ni i längden kommer få igen det. Det har hänt ett par gånger att det skiljt ett skott och när man sedan går igenom matchrapporten så ser man att inget av lagen skjutit nånting under de sista fem minuterna. Då har man all anledning att bli lack, hehe. Men förhoppningsvis går det oftast bra.

Idag kommer nog skottspelen att utebli då jag själv ska åka långt upp i de värmländska skogarna för att spela match själv. Ingen optimal söndag, men så är det. Tranås ML blir mitt enda spel för dagen om det inte kommer upp något senare ikväll. Reken kan ni läsa här!

/På återseénde, Heden