Jag har letat lite och hittat ett bra spelvärda målskyttespel. Det handlar om vilken spelare som gör flest mål för sitt lag. Häng på!

Grupp A: Frankrike
Målskytt: Nicolas Anelka
Odds: 4.20 @ Betsafe
Insats: 4/10

Frankrike har vart rent ut sagt usla under träningsmatcherna inför VM. Man har framförallt varit usla i offensiven trots att man spelar 4-3-3. Man besitter enligt Frankrikes tränare såppas bra anfallare att man har råd att peta Henry match efter match. Troligen finns Henry med till VM då Frankrikes tränare Domenech bör inse att han saknas. Med Henry framme i anfallet så tror jag än mer på det här spelet. Anelka är en måltjuv som bland annat vunnit Premier Leagues skytteliga förr, förra säsongen. Om han bara får lite bollar serverade så kommer han att utan tvekan att göra flest mål i Frankrikes lag. Henry besitter ett fantastiskt spelsinne och kan servera Anelka flera gånger om.  

Grupp D: Tyskland
Målskytt: Lucas Podolski
Odds: 4.75 @ Betsson
Insats: 2/10

Det här är ett lite mer långsökt spel. Tyskland har visat prov på väldigt fin form under upptakten till VM och man har vart väldigt vassa i sin offensiv. Podolski är en allround spelare skulle man kunna säga. Han används ibland som forward och ibland som mittfältare men hur som helst så lär han få spela samtliga matcher Tyskarna har under VM. Podolski är en säker straff skytt och det är inte omöjligt att han får lägga Tysklands straffar under VM. Han är en snabb, kvick och väldigt löpstark herre som verkligen har enkelt för att hitta målet. Det förvånar mig inte om han gör flest mål i det tyska landslaget under VM.