Även idag bjuder jag på ett spel på vilka som går vidare från gruppen.

Grupp F
Mitt tips: Italien och Paraguay går vidare från gruppen
Odds: 2.37 @ Bet365
Insats: 6/10

Paraguay har sett ruskigt starka ut en längre tid nu. Man kvalande in till VM på ett mycket övertygande sätt. Man visade prov på en helt suverän defensiv samtidigt som man var skickliga i kontringspelet och därför vann men många matcher. De är ett lagbygge som alltid gör starka insatser och man är oerhört svåra att möta. Paraguay ställs mot Italien i första matchen och det gynna laget rejält. I första matchen brukar det kunna skrälla till lite. Det är ofta som underdogsen lyckas knipa poäng mot storlagen. Paraguay som är oerhört defensivt starka ska ha goda chanser att knipa poäng mot Italien samtidigt som man har bra chanser att slå både Slovakien och Nya Zeeland.

Slovkien har jag inga höga tankar om. Man har inför VM spelat tre träningsmatcher mot Costa Rica, Kamerun och Norge. Det har slutat med 1 seger, 1 oavgjord och 1 förlust. Det är inget som imponerar och jag tror man får det svårt att ta sig vidare.

Nya Zeeland är gruppen slagpåse och jag blir oerhört förvånad om man lyckas plocka någon poäng i den här gruppen. Möjligen gör man det mot Slovakien som man möter i första matchen.