Nu ger vi oss på gruppspelet. Jag har hittat ett spel där jag tror starkt på att två lag går vidare från gruppen. Lagen känns betydligt starkare än sina motstånd och man får ett fint odds.

Grupp A
Mitt tips: Frankrike och Mexico går vidare från gruppspelet
Odds: 5. 00 @ Bet365
Insats: 4/10

Det här spelet känns mycket bra på förhand till ett fint odds. Frankrike är ju favoriter till att vinna gruppen och det med all rätt. Dock har fransmännen gjort många tvivelaktiga matcher inför VM men när det väl gäller så tror jag chanserna är goda att man tar sig vidare från gruppspelet.

Mexico slåss mot Uruguay och värdnationen Sydafrika om andra platsen i serien. Det kommer säkerligen bli stentufft hela vägen men jag sticker ut hakan och säger att Mexiko plockar andra platsen i gruppen.  Uruguay är helt klart den främsta utmanaren och det förvånar mig föga mycket om dom lyckas knipa andra platsen i gruppen. Men Mexiko är ett mycket bra lag i grunden och man har i träningsmatcherna inför VM visat vad man går för. Man har gjort flera starka matcher och i genrepet senast slog man Italien med 2-1. Då förstår ni att man har kapacitet! Oddset är väldigt inbjudande och jag testar.