Jag fortsätter att presentera två målskyttespel. Båda dessa spelarna ska ha mycket goda chanser att göra flest mål för sina landslag.

Grupp E: Holland
Målskytt: Robin Van Persie
Odds: 3.50 @ Betsafe
Insats: 5/10

Van Persie skadade sig i vintras och många trodde att han skulle missa årets VM. Men så blev inte fallet utan han är tillbaka i full form och verkligen öser in mål för Holland. Han har gjort mål i flertalet av träningsmatcherna inför VM. Det enda som hindrar honom från att bli bästa målskytten för sitt Holland är han själv. Han är verkligen skadebenägen men håller han sig bara frisk så fixar han ett par mål åt Holland.

 

Grupp F: Paraguay
Målskytt: Lucas Barrios
Odds: 5.00 @ Bet365
Insats: 5/10

Lucas Barrios fick chansen för tre matcher sedan och han tog den verkligen! Han har nu gjort mål i samtliga tre matcher han fått göra för sitt Paraguay och då Cordoza troligen missar VM så kommer Barrios säkerligen få chansen från start i samtliga matcher. Han spelar till vardags i Dortmund där han gjorde 19 mål på 33 matcher. Han är verkligen målfarlig och den som skulle kunna göra fler mål än honom är Rocue Santa Cruz. Men tyvärr känns han helt iskall och jag spelar Barrios till 5 gånger pengarna här! Slovakien och Nya Zeeland är inte direkt kända för att ha starka defensiver så det här blir en munsbit för Barrios…