Igår vann Kongsvinger mycket bekvämt med 2-0 och grattis till alla er som tog rygg på mitt tips. Idag finns det lite diverse spel att lira på; CL kval, Svenska lägre divisioner, träningsmatcher och brasilianska ligan. CL kval och träningsmatcher är svåra då de flesta lag inte startat sina serier ännu och därför skiftar i form, svenska lägre divsionerna kan det hända vad som helst i och därför avstår jag spel i dessa och fokuserar på Brasilianska ligan istället.

Avai-Santo André

Mitt tips: 1

Insats: 6/10

Här har vi två lag som placerar sig i mitten av tabellen och endast 5 poäng skiljer lagen åt. Det handlar dock om ett lag i toppform och om ett lag i en formsvacka. Därför går tipset till Avai som har tagit hela 16 poäng av 18 möjliga de senast 6 matcherna. På dessa 6 matcherna har man bara släppt in 2 mål medan man gjort hela 13 mål. Toppform med andra ord!

Santo André i sin tur har endast tagit 1 poäng i sina 5 senaste matcher vilket tyder på en rejäl formsvacka för laget. Man bör får det tufft på bortaplan mot Avai och jag lirar ettan.

Cruzeiro-Atlético PR

Mitt tips: 1

Insats: 7/10

Här har vi ett möte mellan två lag från den nedre regionen av tabellen. Cruzeiro har en helt okej form då man tagit 7 poäng av 12 möjliga de senast 4 matcherna. Senast förlorade man med hela 4-1 på bortaplan mot Gremio efter att man fått spela med två man mindre en hel halvlek så den förlusten är bara att glömma. Nu tar man nya tag hemma mot Atlético istället. Man spelar bra på hemmaplan där man har resultat raden 4-1-3. Två av dessa 3 förluster har kommit mot ettan och tvåan i serien.

Motståndet Atlético har en usel borta form och man är uppe i 4 raka förluster och man har gått mållösa från de 3 senaste bortamatcherna. Man har resultatraden 1-1-5 och en målskillnad på 5-13. Man lär få det tufft igen och jag tror Cruzeiro tar en 3 poängare här.

Sao Paulo-Botafogo

Mitt tips: över 2.5 mål

Insats: 7/10

Här har vi två formstarka lag som möts. Sao Paulo har 8 raka utan förlust medan Botafogo har 7 raka matcher utan förlust. Det skiljer lagen 5 poäng och Sao Paulo ligger på 8:e plats medan Botafogo ligger på 13e plats i serien. Det här kan bli ett jämnt möte mellan två starka lag. Sao Paulo är obesegrade på hemmaplan så här långt och man har en resultrad på 4-3-0. Man vinner den här matchen 7 av 10 gånger men jag är lite orolig att Botafogo kan knipa en poäng i denna matchen och därför vågar jag inte spela ettan.

Botafogo har nämligen en resultatrad på bortaplan som ser ut så här: 1-5-3 och man har kryssat i 4 av 5 raka bortamatcher nu. Man har som ni kan läsa ovan en ruggit fin form.

Jag väljer att spela ett överspel på över 2.5 mål i denna matchen då Sao Paulo har spelat över 2.5 mål i sina 3 senaste hemma matcher och i Botafogo 8 senaste matcher har 7 av dessa slutat över 2.5 mål. Jag ser inte varför det inte ska kunna sluta över 2.5 mål här igen. Ett annat kul spel kan vara att matchen slutar 2-2 då Botafogo nu spelat 3 raka matcher som slutat 2-2 och Sao Paulo spelat 2 matcher som slutat med 2-1 då bortalaget vart nära att kvittera och en den tredje matchen slutade 2-2.

Över 2.5 mål ger 1.70 och 2-2 ger 13 gånger pengarna hos Expekt.

 

För den som vill ger denna trippel fina 4.31 i odds hos Expekt.

Lycka till !