Utbudet idag är relativt tamt men vi har två heta U21 matcher i EM som redan täcks av andra speltippare. Har skrapat ihop två matcher som känns givna på förhand men det återstår att se.

Bohemians – Sligo Rovers
Mitt tips: 1

Motivering:
Nu går vi över till Irländska ligan istället och ett möte mellan toppen och botten. Det ska vara klass skillnad mellan dessa lagen då Bohemians leder serien och slåss för guldet medan Sligo Rovers ligger i mitten av serien och har ingen chans på varken Europa spel eller serie seger.

På hemmaplan är Bohemians ruskigt bra. Man har endast tappat poäng i två matcher på hela säsongen och man har bara släppt in 2 mål på 8 matcher. Sligo Rovers kommer från två förluster och spelar ganska ojämnt.

Bohemians har en spelare avstängd men har bra spelare som kan täcka upp den positionen medan Sligo Rovers har flera skador och avstängningar inför matchen och de lär få det tufft här.

Återigen så är inte frågan om Bohemians vinner utan med hur mycket de vinner. Den som vågar kan spela ettan med 0-1 handicap till 2.19 hos Betsson.

Derry – Bray Wanderers
Mitt tips: 1

Motivering:
Återigen Irländska ligan och även denna gången toppen mot botten. Derry ligger 1 poäng bakom Bohemians och man möter nu Bray Wanderers som härjar i botten av serien.

Derry har bra form nu och 3 raka segrar medan Bray har 3 matcher utan seger på bortaplan. Derry är helt okej på hemmaplan där man har 4-2-2 medan Bray är usla på bortaplan där man endast har en seger och 2 oavgjorda på 8 matcher.

Derry ska inte ha några problem att vinna denna matchen och jag spikar ettan.