Det mesta sitter för tillfället och formen är på väg tillbaka. Idag har jag hittat ett bra spel från den engelska Championship. Två målfarliga lag möts och då kan det väl bara sluta på ett sätt? Häng på!


Sheffield W – Blackpool
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 1.89 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Sheffield W har verkligen kommit igång efter tränarbytet och man har radat upp segrarna den senaste tiden. Senast blev formlaget Nottingham för svåra men Sheffield W var inte långt borta från att ta en viktig skräll poäng. Blackpool har det tuffare då man kommer från två raka förluster på hemmaplan och före dessa matcher kryssade man på bortaplan mot Coventry.

Det är framförallt lagens försvarsspel som gör det här spelet mycket intressant. Båda lagen har under säsongen haft enorma problem i försvarsspelet. Sheffield W har inte hållt nollan på 13 matcher nu. På något sätt så klantar försvararna till det varje match och släpper förbi sig spelare som kan göra mål. Blackpool är inte heller särskillt bra defensivt och man har inte hållt nollan på 8 raka matcher nu. Det är mycket hawaii fotboll när Blackpool spelar. Det kontras fram och tillbaka och det bäddar för många mål även i den här matchen.

Trots lagens försvarsspel så har båda lagen även en hyfsat bra offensiv. Sheffield W har bara gått mållösa från 1 match på de 8 senaste så visst vet man vart målet finns. Blackpool har inte gått mållösa från någon match på de 16 senaste! Jag tror inte man går mållösa härifrån heller utan det här kan nog bli en målfest.

Sheffield W har spelat över 2.5 mål i 18 av sina 29 matcher medan Blackpool har spelat över 2.5 mål i 17 av sina 29 matcher. Det finns mycket som talar för det här överspelet och det är helt klart värt att slänga in en slant på överspelet här!