Massor av matcher inställda i England idag och jag avstår spel därifrån. Har hittat en match från Elitserien där hemmalaget har en fenomenal form för tillfället. Man bör köra över sitt motstånd idag. Häng med!


Djurgården – Timrå
Mitt tips: 1
Odds: 1.80 @ Digibet
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Djurgården har en alldles strålande form och man har gjort starka insatser i de 10 senaste matcherna man spelat. Det har resulterat i 8 segrar och 2 förluster, förlusterna är uddamåls förluster mot topplagen HV71 och Linköping. Nu är laget uppe i 4 raka segrar och man bjuder på ett underhållande och fartfyllt spel. Hemma i hovet stortrivs man och resultatraden 10-2-6 är helt okej. Men formen på hemmaplan är desto bättre då man är uppe i 7 raka utan förlust efter full tid. Senast krossade man Skellefteå med 4-0 och före det slog man Färjestad efter förlängning i en match där man var det klart bättre laget. Nu möter man ett bortasvagt Timrå och i mina ögon ska det här vara en mycket bra etta!

Djurgården har verkligen fått igång maskineriet igen och lagets första kedja med Kristoffer Ottosson, Markus Nilsson och Jimmie Ölvestad har nu lyckats göra poäng i 6 raka matcher. Man har gjort 25 poäng tillsammans i de 6 senaste matcherna Djurgården har spelat. Det är riktigt starkt och lägg därtill Mika Hannula som har kommit till klubben och gjort strålande insatser. DIF blir svårtstoppade idag! 

Timrå är som sagt rejält bortasvaga. Man har bara spelat in 11 poäng på de 19 bortamatcher man spelat. Man har pinsamma resultatraden 2-2-15 på bortaplan och faktum är att man bara mäktat med att vinna en enda match efter full tid på bortais. Formen för Timrå är rent ut sagt usel då man har 5 raka förluster bakom sig nu. Det krävs en rejäl uppryckning om man ska ha någon chans här idag.

Lagen har mött varandra 10 gånger på Djurgårdens hemmaplan sedan 2006 och det har resulterat i 8 segrar för Djurgården och 2 för Timrå. Stort plus för Djurgården även här!

Djurgården har en helt skadefri trupp och man känner sig så självsäkra att man ställer över samtliga JVM spelare som återigen finns tillgängliga. Man låter dom få lite extra vila så att dom är mer taggade när dom kommer tillbaka.
Hos Timrå är det betydligt värre. Dom får tillbaka Anton Lander och Magnus Pääjärvi-Svensson från JVM men dom får klara sig utan Gabriel Karlsson, Fredrik Sonntag, Tomas Skogs, Pär Styf och Laruent Meunier. Tunga avbräck för Timrå!

En av de avgörande faktorerna idag kan mycket väl bli spel i numerärt överläge/underläge. Djurgården är det tredje bästa laget i Power Play och det näst bästa i Boxplay. Annat är det för Timrå som är näst sämst i såväl Power Play som i Boxplay. Som ni ser ovan så talar i princip allting för att Djurgården vinner den här matchen och 1.80 är riktigt bra!