Jag har hittat ett mycket bra spel idag som ni kan använda i dubblar med någon match från Champions League. Mitt spel är hämtat från FA-cupen och känns mycket bra!

Leeds – Kettering
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 21.00

Här har vi ett omspel i FA-cupen mellan ett Leeds från League One och Kettering från Conference divisionerna. Det vill säga att det skiljer två serier mellan lagen och det ska vara stor klasskillnad här.

I förra omgången av Fa-cupen roterade Leeds coachen rejält i truppen och trots det slog man Oldham från samma serie med 2-0 på bortaplan. Tränaren var extremt nöjd efter matchen och sa att laget har minst två kvalitet spelare på i princip varje position och det gläjder honom väldigt mycket.

Första matchen lagen mellan spelades på Ketterings hemmaplan och den matchen slutade 1-1 och det får ses som ett misslyckande av Leeds som lär vara rejält revansch sugna här. Man pressade Kettering hela matchen och skapade mängder av chanser men trots det lyckades man inte vinna. Mycket tack vare en storspelande Kettering målvakt men frågan är om han har samma flyt i sitt spel idag när han har ett helt Elland Road emot sig.

Leeds ångar på i League One och man leder serien 4 poäng före Charlton på andra platsen. Formen är på topp med 9 raka utan förlust och av dessa 9 matcher har man vunnit 7 stycken. Hemmaspelet har imponerat och 7-3-0 som resultatrad och 21-6 i målskillnad är mycket bra. Man spelade 2-2 senast mot Huddersfield i Yorkshire derbyt trots att man haft ledningen två gånger. En liten missräkning för Leeds som lär vara segersugna igen och det kommer gå ut över stackars Kettering.

Kettering ligger på fjärde plats i sin serie och man har gjort det bra den här säsongen. Chansen är stor att man lyckas ta sig upp en serie men när man nu möter ett Leeds i storform så kommer det bli tufft och det är nästan lika bra att man åker ur så man kan fokusera på serien istället så man kan ta sig upp till League two.