Idag har vi massor av landskamper på menyn och jag tror mig ha hittat ett mycket spelvärt spel. Häng på!Albanien – Luxemburg
Mitt tips: Albanien vinner mot noll
Odds: 1.95 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.15

Albanien har massor av utlandsproffs i sitt lag och även om de inte kommer från någon av de största klubbarna i Europa så spelar de ändå för helt okej klubbar. Albanien startar Cesenaanfallaren Erjon Bogdani på topp tilsammans med Rapid Wiens Hamdi Salihi som är i storform både i landslaget och klubblaget. Dessa två ska stå för målen och bakom sig har man skickliga spelare som Klodian Duro (LASK Linz), Jahmir Hyka (Panionios), Edmond Kapllani (FC Augsburg), Ahmed Jonuzi (Vorskla Poltava).

Albanien trivs allra bäst hemma i Tirana men i senaste matchen såg man att man blir att räkna med även på bortaplan då man spelade jämnt med Rumänien och man fick med sig 1 poäng efter att matchen slutat 1-1. Nu möter man enklare motstånd och man spelar dessutom på hemmaplan, två stora plus för Albanien som måste vinna den här matchen för att vara med och slåss om topplatserna i gruppen!

Luxemburg är totalt hopplösa i mina ögon och jag vet inte vilket landslag de ska mäkta med att slå, definitivt inte Albanien i vart fall. Man visar match efter match hur dåliga man är både offensivt och defensivt och lagets tre senaste matcher har slutat följande: 0-3 mot Bosnien, 1-5 mot Wales och 0-0 mot Färöarna. Klarar man inte ens göra mål på Färöarna så bör man knappast ha en chans att göra mål mot Albanien som håller hög klass defensivt. Luxemburg saknar här lagets kapten Jeff Strasser som är skadad och det är givetvis ett tugnt avbräck för ett lag inte har någon bredd i truppen.

De senaste två mötena mellan lagen var 2007 och de slutade med en 2-0 seger för Albanien hemma i Tirana och med en 0-3 för Albanien i Luxemburg. Att Luxemburg ska kunna hota Albanien offensivt här finns bara inte, Galatasarays Lorik Cana håller ihop Albaniens försvar som är lagets kanske starkaste lagdel. Luxemburg blir nollade och Albanien gör minst ett mål framåt, det känns som ett sunt spel i den här matchen!