Idag har jag hittat ett riktigt bra spel från spanska La Liga till oddset 2.10. häng på!


Real Madrid – Athletic Bilbao
Mitt tips: Handicap (0-2) 1
Odds: 2.10 @ StanJames
Insats: 8/10
Spelstopp: 21.00

Real Madrid är normalt överlägsna Bilbao och når Real Madrid upp till normal standard så kör man över Bilbao utan problem. Man har stor chans att gå om Barcelona i tabellen då Barcelona möter svårspelade Sevilla på bortaplan. Real Madrid har bara en poäng upp till Barcelona och en seger idag är mycket viktig! Real är ruskigt starka på hemmapan och man har 17 segrar av 18 möjliga och en fantastisk målskillnad på 55-17. Som ni förstår så har man lätt för att köra över sitt motstånd och idag lär det inte vara några undantag då man möter ett formsvagt motstånd.

Bilabo är uppe i 5 raka utan seger nu. 2 av dessa har slutat med förlust och motståndet i dessa matcherna har varit Mallorca och Valencia, två lag som Real Madrid är ett par klasser starkare än. Real Madrid körde över hemmastarka Mallorca med hela 4-1 på bortaplan i senaste omgången så då förstår ni klasskillnaden. Idag lär Bilbao få det jobbigt när offensivt starka Real Madrid sätter fart på spelet.

Handicap spelet tilltalar mig då Real Madrid är otroligt starka på hemmaplan och den här matchen kan betyda ligaguld och då lär man ge allt framåt och se till att vinna stort. När bilbao sedan är slutkörda så kommer målen rulla in och jag tror på storseger för Real Madrid här!