Palermo gjorde vad som krävdes igår när man vann matchen. Idag har jag hittat en ny hemmavinnare som möter seriens kanske sämsta bortalag. Oddset känns mycket spelbart!


Osasuna – Tenerife
Mitt tips: 1
Odds: 1.90 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 17.00

Osasuna är inne i en mycket bra trend nu. Man ståtar med 3 raka segrar nu och senast i raden att förlora mot Osasuna är Villarreal som fick stryk i förra omgången med 0-2 på sin hemmaplan. Starkt av Osasuna med andra ord. Osasuna är dessutom starka på hemmaplan och formen pekar uppåt även här. Senast slog man Espanyol med 2-0 och före det klarade man 0-0 mot Real Madrid.

Tenerife som kommer på besök är ett uselt lag. I lagets senaste match spelade man hemma mot Zaragoza och man hade en 1-0 ledning fram till den 76:e matchminuten. Då släppte man in 3 mål bakåt på 7 minuter och slutresultatet skrevs till 1-3. Riktigt uselt av Tenerife. Nu ska man dessutom bege sig ut på resande fot och laget trivs väldigt dåligt utanför Tenerifes gränser. 0-2-7 och 6-23 i målskillnad har man på bortaplan den här säsongen och det är knappast något som imponerar. Nu möter man dessutom ett lag i bra form och som har stor fördel av sin hemmaplan. Tenerife lär få en tuff kväll idag…

Osasuna får klara sig utan Oier och Juanfran i dagens match.
Tenerife saknar bara Bellvis i dagens match.