Igår satt Bari till 2.25 klockrent och idag har jag ett nytt ”klockrent” spel att bjuda på. Spelet är taget från Elitserien och det är en match som lär bli underhållande. 


Linköping – Södertälje
Mitt tips: Över 5.5 mål
Odds: 1.89 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 19.00

Linköping är helt suveräna på hemmaplan och 16 segrar på 18 matcher bevisar det klart och tydligt. Nu möter man ett Södertälje som har 2-3-13 som resultatrad på bortaplan. Ettan är stenklar tänker väl dom flesta, jag säger inte emot men Södertälje har spelat upp sig rejält den senaste tiden och gjort många bra matcher. Därför är det inte omöjligt i mina ögon att dom kommer få in 2-3 puckar ikväll och för att Linköping ska vinna så krävs naturligtvis fler mål och därav känns det här överspelet mycket bra.

Linköping gör alltid mycket mål hemma och Södertäljes senaste bortamatcher har dessa resultaten: 6-3, 3-4, 3-1, 6-4, 5-4 och noterbart är att 3-1 matchen var mot supertighta Djurgården. När två offensiva lag möts så brukar det bli mycket mål och ikväll lär det inte bli något undantag. Lagen har mött varandra 2 gånger det här året på Linköpings hemmaplan och resultaten talar sitt tydliga språk: 8-1 och 7-5. Räkna med målfest ikväll!

Linköping jagar serieledningen och därför är det full fart framåt som gäller för LHC och allt som oftast så öser laget in mål. Man vill ge publiken valuta för pengarna och ett målkalas är att vänta. Södertälje är dock långt ifrån ofarliga och får man chansen så lär man ta den och som jag skrev ovan så är jag inte främmande för att man gör ett par mål ikväll också.