Det är ganska tunt på spelmarknaden för tillfället men trots detta har jag hittat ett spel som känns spelvärt i en av dagens Allsvenska matcher.


Helsingborg – Örebro
Mitt tips: Bortalaget att göra mål: Nej
Odds: 2.15 @ Unibet
Insats: 5/10
Spelstopp: 19.00

Helsingborg – Örebro
Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 1.73 @ Sportingbet
Insats: 8/10
Spelstopp: 19.00

Helsingborg går som tåget i årets Allsvenska och man verkar vara ostoppbara. Man toppar allsvenskan och kan vid seger idag utöka sitt försprång till 5 poäng ned till serietvåan Malmö FF. På hemmaplan är man urstarka och man har tagit 5 segrar av 5 möjliga. Tilläggas bör att man ofta vinner med uddamålet i målsnåla matcher. Man har resultatraden 8-2-0 och av dessa 10 matcher så har 7 av dessa slutat med färre än 2,5 mål. Målskillnaden skrivs till 8-2 på hemmaplan och det är endast seriens två vassaste offensiver (Elfsborg och Malmö FF) som har lyckats göra mål på Helsingborg på deras hemmaplan. Idag står Örebro för motståndet och Örebro håller knappast samma klass i offensiven som Elfsborg och Malmö gör vilket talar för dagens spel.

Örebro åker till Helsingborg i hopp om att få med sig ett kryss och man lär lägga all energi på sin defensiv och sedan satsa på kontringar. Det lär Helsingborg vara förberedda på och jag tror inte man släpper till något bakåt och när det är spel mot ett mål så brukar det bli målsnålt. Helsingborg är ingen målmaskin och 8 mål framåt på 5 matcher är inget som imponerar. 1-0 idag igen?