Idag har vi en hyfsat fin speldag för att vara en onsdag. Givetvis är det p.g.a. att det är en röd dag i almanackan och det gillar vi. Idag bjuder jag på ett kul spel från Serie A där hemmastyrkan spelar stor roll.


Bari – Udinese
Mitt tips: 1
Odds: 2.25 @ Fonbet
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.00

Bari är ett mycket starkt hemmalag och idag tar man emot Udinese som är Serie As sämsta bortalag. Redan här talar det mesta för en hemmaseger. Bari är som dag och natt på hemmaplan respektive bortaplan. På hemmaplan har man resultatraden 5-2-1 och 12-4 i målskillnad medan man har 1-4-3 som resultatrad på bortaplan. Samma sak är det för Udinese som har en helt okej statistik på hemmaplan medan man har pinsamma 0-2-6 som resultatrad på bortaplan. Ynka 2 poäng inspelade på 8 matcher och dessutom har man usla 5-12 i målskillnad. Ett stort plus för Bari här som lever på sin hemmastyrka!

Bari har en mycket fin form på hemmaplan då man har 5 raka utan förlust och däribland segrar mot lag som Lazio och Juventus. Det imponerar och nu möter man betydligt sämre motstånd och då ska segerchansen vara mycket bra. Udinese har som sagt en usel form på bortaplan och senast man tog poäng på bortaplan var när man spelade 1-1 mot Chievo den 1 November. Formen talar till Baris fördel!

Bari har inga nya skador att rapportera om utan man kan ställa upp med ett slagkraftigt lag. Udinese däremot har det värre då man har sin suveräna målskytt Di Natale avstängd här. Frågan är vem som ska göra målen för Udinese nu? Man saknar dessutom Obodo, Pasquale och Zimling som alla är skadade. Lägg därtill Asamoah som är iväg på Afrikanska mästerskapen. Även här kan vi sätta ett plus för Bari!

Om vi sammanställer allting så är vi nog alla överens om att Bari ska ha en mycket bra chans att vinna den här matchen och när vi får det fina oddset 2.25 så slår jag till utan att blinka!