Zenit vann igår men tyvärr inte med 2 mål som krävdes men pengarna tillbaka fick vi åtminstone. Nya tag idag och jag hittar det allra bästa spelet från Allsvenskan faktiskt. Häng på!


Helsingborg – Djurgården
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.15 @ Betsson
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.00

Som alla redan vet så är Helsingborg serieledare i årets Allsvenska. Man har gjort allting rätt den senaste tiden och förra matchen stod man för en extrem vändning borta mot Brommapojkarna då man gjorde 3 mål inom loppet av 4 minuter.

Man har väldigt angenäma problem i laget då lagets interna skytteliga ledare för tillfället sitter på bänken p.g.a. att de övriga två forwardsen gör ett såppas bra jobb på planen. Då förstår ni kvalitén hos Helsingborg som nu leder med 5 poäng före Malmö FF. Saknas gör dock Ardian Gashi som är avstängd här.

Man är seriens bästa hemmalag med 8 raka segrar bakom sig av 8 möjliga. Målskillnaden skrivs till 15-5. Nu möter man här ett av seriens sämre bortalag och då ska segerchansen vara mycket bra. Djurgården vann visserligen senast borta mot Kalmar FF men det tar jag med en nypa salt. Kalmar var hårt matchade och såg extremt slitna ut i den matchen som inte höll allsvensk klass. Nu senast tog Djurgården emot Häcken på hemmaplan och det slutade med en 0-3 förlust. Jag har väldigt svårt att se hur Djurgården ska ha en chans i den här matchen, i vanliga fall trivs man verkligen inte på bortaplan och resultatraden 2-1-5 på bortaplan skrämmer ingen.

Ettan känns stenklar då Helsingborg spelar hemma på Olympia där man trivs som allra bäst. Nu får vi bara hoppas på att DIF faller ihop och att Helsingborg får igång målproduktionen!