Helgen bjuder som vanligt på massor av spel. Jag har fastnat för en Italiensk match idag och det ena laget i den här matchen ska ha mycket bra segerchans till ett bra odds.Palermo – Parma
Mitt tips: 1
Odds: 1.80 @ Expekt
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.00

Formen talar till Palermos fördel. Palermo stod visserligen för ett bottennapp senast på bortaplan mot Bari då man förlorade med 4-2 efter att ha släppt in två onödiga mål tidigt i matchen. Före det hade man dock en extremt bra form då man hade 7 raka utan förlust varav 5 av dem var segrar.

Parma har det tuffare då man uppe i 5 raka matcher utan seger varav 4 av dessa matcher slutat med förlust. I senaste matchen förlorade man mot 18e placerade Catania med 3-0 på bortaplan.

Hemmafavören talar även för Palermo. På hemmaplan stortrivs man och man ståtar med 7 segrar och 4 oavgjorda matcher på sina 11 hemmamatcher den här säsongen. Målskillnaden skrivs till 17-7. Man är nu uppe i 4 raka segrar på hemmaplan i seriespelet och tilläggas bör att man hållt nollan i de 3 senaste matcherna. Man körde över Fiorentina med 3-0 senast och självförtroendet lär vara på topp hos Palermo spelarna nu när man åter spelar på hemmaplan.

Parmas bortaspel är knappast något som imponerar. 2 segrar på 11 matcher är som sagt inget som skrämmer och det faktum att laget är uppe i 3 raka bortaförluster gör att det här spelet känns bra på förhand. Tilläggas bör att de två senaste förlusterna har kommit mot två bottenlag på bortaplan.

Palermo känns som det hetare lag i den här matchen och visst ska man ha bra chans att vinna den här matchen.