Vi har en fin spellördag framför oss med toppfotboll från hela Europa. Jag håller mig till Engelsk fotboll idag och närmare bestämt en match från Premier League och en mycket bra dubbel från League one! Häng på!


West Ham – Manchester United
Mitt tips: Över 2.5 mål 
Odds: 1.87 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Här har vi en match som det luktar målfest om. West Ham har spelat över 2.5 mål i sina 10 senaste matcher i Premier League! Man riktigt starka offensivt men samtidigt så släpper man in oerhört mycket mål bakåt. De två senaste matcherna slutade med 5-3 seger hemma mot Burnley och sedan 3-3 borta mot Hull, målglatt som sagt! West Ham snittar två mål per match hemma på Upton Park men samtidigt snittar man två mål bakåt varje match på hemmaplan också.

Motstånden Manchester United är som alla vet oerhört vassa offensivt och med West Hams usla defensiv så kan det springa iväg målmässigt i den här matchen. Då West Ham gör mål i alla sina matcher så är det inte omöjligt att man kan få in en boll även här och då måste Manchester United göra minst 2 mål. United snittar två mål per match på bortaplan och det är knappast omöjligt att man gör fler här. Det här känns som ett mycket bra överspel till ett bra odds!

 


Norwich – Oldham
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.40 @ Centrebet
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

I den här matchen är det toppen mot botten som möts. Norwich går bra i ligan och ligger trea i tabellen nu och har 4 poäng upp till direktuppflyttningsplatsen som man jagar. Formen är mycket bra då man har 6 raka utan förlust nu och 5 av de 6 matcherna har slutat med seger för Norwich. På hemmaplan är man väldigt starka och 6-2-1 som resultatrad är mycket bra. Målskillnaden skrivs till 24-13 och det visar att man har lätt för att vinna med fler mål än ett. Man har 5 raka hemmasegrar nu och man har krossat sina motstånd och målskillnaden för dessa 5 matcherna är 16-2 till Norwich fördel och då man har mött lag som är betydligt bättre än Oldham som man möter idag.

Oldham är helt ur form och har 5 raka förluster i ligan och har på dessa 5 matcher blivit nollade i 4 stycken. Riktigt dåligt av Oldham och när man nu möter ett topplag så ser det inte bra ut. Målskillnaden på dessa 5 matcher är 2-9 och det är riktigt uselt. Man kommer från en 0-2 förluster och före det blev det en 0-3 förlust. Bortaformen är även den usel då man har 2 raka förluster och 0-4 i målskillnad. Det kommer inte bli en lätt afton för stackars Oldham. Oldham får dessutom klara sig utan avstängde mittfältaren Alex Marrow.
 


Charlton – Southend
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.70 @ Boylesports

Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Charlton går riktigt bra i ligan och man ligger på en andra plats i tabellen. Man jagar serieledande Leeds och man har 6 poäng upp och idag lär man ta tre nya. Man är extremt hemmastarka då man har 7 segrar och 2 oavgjorda på sina 9 hemmamatcher man spelat den här säsongen. Målskillnaden 21-8 är helt okej och efter dagens match lär den se ännu finare ut. Formen är bra då man har 3 segrar på de 4 senaste matcherna. Faktum är att alla de 3 segrarna har slutat med seger med 2 mål eller fler och det talar för mitt handicap spel på den här matchen. Hemmaformen är på topp som sagt och de tre senaste matcherna har slutat med seger och man har 11-4 i målskillnad på dessa.

Southend är ganska mediokra och man placerar sig i mitten av tabellen på en 13e plats. Formen är dock usel då man har 3 förluster på de 4 senaste matcherna. Man har inte lyckats göra mål i någon av förlustmatcherna och det imponerar knappast. De två senaste matcherna har slutat med förlust mot Jumbolaget Tranmere med 2-0 och sedan förlorade man mot Norwich med 3-0 så man är inne i en jobbigt svacka nu och det passar Charlton perfekt!

Båda lagen har varsin spelare avstängd idag. För Charlton är Jose Semedo och för Southend är Christope avstängd.

Dubbel:
Charlton – Southend (Charlton vinner)
Norwich – Oldham (Norwich vinner)
Odds: 2.30 @ Betsafe
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00
 
Läs analyserna ovan!