Idag har jag flera fina spel att bjuda på. Jag tror på bra betalt idag då mina rekar känns mycket bra på förhand. Allihopa är tagna från Europa League spelet. Häng på!

Dubbel:
Anderlecht – Timisoara
(Anderlecht vinner)
Fenerbache – Steaua Bukarest (Fenerbache vinner)
Odds: 2.55 @ Unibet
Insats: 8/10
Spelstopp: 2009-11-05  19.00

Anderlecht – Timisoara
Anderlecht har inlett gruppen på ett bra sätt och man ligger på andra plats fast med lika många poäng som ettan Ajax. Vid en seger här plus att Ajax vinner eller spelar oavgjort så är Anderlecht vidare i Europa League. Det ska vara en bra motivation för hemmalaget som bör vinna den här matchen. Anderlecht går starkt i ligan och på hemmaplan är man väldigt starka. På de 7 matcher man spelat där har man 5 segrar och 2 oavgjorda. Man är defensivt väldigt starka och man har bara släppt in 4 mål på de 7 matcherna. Formen är på topp då laget har 4 segrar och 1 oavgjord på de 5 senaste matcherna.
 
Timisoara har lyckats knipa åt sig 2 poäng på de tre matcher man spelat i gruppspelet. Man har ännu inte lyckats göra mål i Europa League och man verkar ha väldigt svårt att skapa de riktigt heta chanserna. Timisoara går även dom bra i ligaspelet men klassen i den Rumänska ligan är något sämre än i den Belgiska ligan.
 
Lagen möttes i förra omgången och då slutade matchen 0-0. Anderlecht var det bättre laget och borde ha avgjort matchen. Andra förutsättningar nu och det är stor fördel Anderlecht som borde vinna här.

Fenerbache – Steaua Bukarest
Fenerbache är ruskigt starka i år och man leder gruppen efter tre omgångar. Det krävs nästan seger här för man har både Twente och Sheriff 2 poäng bakom sig. Chansen till seger idag ska vara mycket god. Laget går riktigt bra hemma i Turkiet där man leder serien efter 9 segrar på 11 matcher. På hemmaplan har man vunnit 5 av 5 matcher och har en fin målskillnad på 12-2. Formen är även på topp för laget som har vunnit 4 av de 5 senaste matcherna. Man spelade oavgjort i en svår bortamatch i ligan och det är förlåtligt.
 
Bukarest har ännu inte gjort mål i gruppspelet men har trots det två poäng. Man har spelat 0-0 mot både Sheriff och Twente vilket får ses om starkt. Men nu möter man ett lag som är huvudet högre än dessa lag och då blir det oerhört svårt. Laget går bra i ligan och man placerar sig på en tredje plats. Men återigen så rankar jag ned Rumänska ligan då jag anser att Turkiska ligan är något bättre än Rumänska. Laget har märkligt svårt att göra mål och på de 8 senaste matcherna har laget blivit nollade hela 4 gånger. Risken är stor att samma sak händer här igen.
 
Lagen möttes i förra omgången och då vann Fenerbache med 0-1 på bortaplan. Siffrorna kunde och borde ha blivit större. Nu har man hemmaplan och Fenerbaches fans är helt otroliga. När man snackar om att publiken blir som en tolfte man på planen, då ska man åka hit. Man blir minst 2 spelare till på planen med den här fantastiska publiken. Det kommer bli tufft för lilla Bukarest att få med sig några poäng här. Det luktar nästan överkörning i mina ögon. 
 
  
 
Fenerbache – Steaua Bukarest
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.70 @ Bet365
Insats: 3/10
Spelstopp: 2009-11-05  21.00
 
  
Med ovanstående text om matchen så väljer jag att testa det här fina oddset hos Bet365! 
 
 
  
SC Heerenveen – Hertha BSC Berlin
Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 1.90 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 2009-11-05  19.00
 
 
Motivering: 
Heerenveen inledde gruppspelet med att spela mot Lissabon och den matchen slutade 2-3 till Lissabon. Efter den matchen har man spelat mot Ventspils och Hertha Berlin och på dessa två matcher man bara gjort 1 mål och släppt in 0 bakåt. Man har svårt för att göra mål och det märker inte minst i ligan där man bara gjort 9 mål på 12 matcher. Bara två lag har gjort färre mål än Heerenveen i Holland. På de 12 matcher man spelat så har endast 3 matcher slutat över 2.5 mål och i 2 av dessa matcher har Heerenveen fått storstryk. Som sagt man är ett oerhört målsnålt lag, man gör inte många framåt och man släpper inte många bakåt. Man ligger i botten i Holland och kämpar för överlevnad.
 
Hertha Berlin har bara mäktat med att göra ett mål på de tre gruppspelsmatcher laget har gjort. Målet kom på hemmaplan mot Ventspils och nu spelar man borta mot ett Heerenveen som är försvarsstarka och då kan det återigen bli svårt för laget att göra mål. Hemma i Tyskland så är laget i total kris då man placerar sig sist i ligan och har bara 4 poäng på 11 matcher. Man har på dessa 11 matcher bara gjort 7 mål medan man släppt in 25 bakåt. Man har spelat över 2.5 mål i 7 av dessa 11 matcher. Noterbart är att man bara gjort fler än 1 mål i en enda match i seriespelet. 5 av dessa 7 matcher som slutat med över 2.5 mål har varit storförluster för Hertha Berlin där laget gjort max 1 mål. Så överspelen beror knappast på Hertha Berlins offensiv.
 
Lagen möttes i förra gruppspelsmatchen och då vann Heereenven med 0-1. Liknande siffror igen?
 
Som ni förstår så är det två lag som har det jobbigt i ligan. Det är två ruskigt målsnåla lag som möts och 1.90 på underspelet hos Bet365 känns som en bjudning!
 
 
 
Dubbel:
Hereenveen – Hertha Berlin (Under 2.5 mål)
Anderlecht – Timisoara (Under 2.5 mål)
Odds: 3.30 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 2009-11-05  19.00

 
Hereenveen – Hertha Berlin
Läs ovanstående text!

Anderlecht – Timisoara
Läs ovanstående info om matchen plus detta så känns saken klar.
Anderlecht har spelat under 2.5 mål i 8 av de 13 matcher man spelat i ligan. Man har även spelat under 2.5 mål i alla gruppspelsmatcherna.
 
Timisoara har spelat under 2.5 mål i 9 av de 12 matcher man spelat i ligan. Man här även spelat under 2.5 mål i 2 av de 3 gruppspelsmatcherna. Noterbart är att man inte gjort något mål ännu i gruppspelet.
 
Lagen möttes i förra omgången och då slutade matchen 0-0. Målsnålt igen!