Har en tidig match att bjuda på idag för alla som inte sliter på jobbet så här mitt på dagen. Matchen är tagen från ryska KHL och det är toppen som möter botten och den här matchen kan bara sluta på ett sätt. Magnitogorsk ska bortaslå jumbolaget Yekateringburg. Spelstopp 15.00, missa inte det!


Yekaterinburg – Magnitogorsk
Mitt tips: 2
Odds: 1.55 @ Unibet
Insats: 7/10
Spelstopp: 2009-10-05    15.00

Motivering:
Som ni kan läsa i rubriken så är det toppen mot botten här. Yekaterinburg ligger sist i tabellen med endast 3 segrar på de 10 inledande matcherna. På hemmais har man 1 seger och 4 förluster så här långt och på dessa 5 matcherna har laget bara lyckats göra 7 mål!? Man håller en ganska låg nivå för att spela i högsta divisionen.  Formen är inget vidare heller för laget som har 4 förluster, 1 seger efter förlängning och 1 seger efter full tid på de 6 senaste matcherna. Man lär få det tufft mot seriens kanske formstarkaste lag.

Magnitogorsk går som tåget i serien och har 8 segrar och 1 förlust på de 9 inledande matcherna. Man är ruggigt starka på bortaplan där man tagit 4 segrar av 4 möjliga och har den fina målskillnaden på 18-6. Nu ställs man mot ett av seriens sämsta hemmalag och då ska man vinna. Speciellt med tanke på lagets fina form på 5 raka segrar. 

Lagen möttes för ett par veckor sedan och då vann Magnitogorsk på bortais precis som idag med 1-3 utan att spela någon vidare fin hockey. Idag blir det att åka av!

Det ska vara stor klasskillnad här och jag går in stenhårt på 1.55 hos Unibet!