Vi har en ganska tråkig fredagskväll framför oss men jag har hittat två spel som ska förgylla våran kväll. Ett från Turkiet och ett från Frankrike och båda spelen känns mycket bra på förhand! 

Besiktas – Diyarbakirspor
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.80 @ Sportingbet
Insats: 7/10
Spelstopp: 19.00

Besiktas går som tåget i ligan nu och man har 9 raka segrar i ligan nu och det gör att laget placerar sig på en andra plats i tabellen, bara 1 poäng efter Fenerbache som leder. Noterbart är att Besiktas nyligen mötte Fenerbache i ligan och man vann den matchen med hela 3-0! Faktum är att på de 9 raka segrar man har så har man bara släppt in 1 mål och gjort 17 framåt. Riktigt bra form som ni förstår. På hemmaplan har man 5-1-1 som resultatrad och imponerande 9-2 i målskillnad. Som ni ser så är man starka i defensiven medan man kanske inte gör så många mål men när man nu möter ett mediokert bortalag ska chansen till seger med 2 mål eller fler vara riktigt bra! Man slog dessutom Manchester United på bortaplan i Champions League nyligen och lyckas man med det så ska man verkligen räknas på allvar, inte minst i ligan när man nu möter ett lag som slåss i botten.

Diyarbakirspor är nykomlingar i högsta ligan den här säsongen och man ligger på en 14e plats i tabellen och det imponerar knappast. Man har två raka segrar fast dom båda är tagna på WO och dem kan knappast räknas in i dagsformen hos laget. På de 7 senaste matcherna har man 1 seger och 6 förluster och det imponerar knappast. Bortaspelet funkar inte speciellt bra heller då man har 3 raka förluster och 2-10 i målskillnad på dessa matcher.

Besiktas har vunnit 4 av de 5 senaste matcherna lagen emellan och man har på dessa 5 matcher bara släppt in 1 mål bakåt och det var i en 1-1 match för ett par år sedan.

Det ska vara stor klasskillnad mellan dessa två lag och det lär Besiktas visa ikväll genom att vinna med minst 2 mål! Besiktas är i dunderform och möter nu ett svagt bortalag och jag kan inte se annat än att Besiktas kör över motståndet ikväll.

Troyes – Cannes
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.60 @ Betsafe
Insats: 4/10
Spelstopp: 20.00

Troyes har rasat som ett korthus genom serierna nu, säsongen 06/07 låg man i högstaligan och sedan dess har man rasat ned till League 3 som man spelar i nu. Målet inför den här säsongen är givetvis att ta sig uppåt i seriesystemet igen och Troyes går mycket bra i ligan nu och man ligger på en andra plats, bara 1 poäng efter serieledarna. Man har dock en match mindre spelad och vinner man ikväll så går man upp i serieledning och det lär vara en motivationshöjare. Man är extremt hemmastarka och har bara 1 förlust och 8 segrar på de 9 hemmamatcher man spelat i år. Målskillnaden skrivs till 23-3 och det är ruskigt imponerande. Man har hållt nollan i 7 av dessa 9 hemmamatcher. Formen är dock lite oroande då man har två raka förluster bakom sig nu. Noterbart är dock att man har mött två starka lag som varit i bra form. Det gör man inte nu och då ska segerchansen var mycket bra igen då man lär ha stor revanschlusta.

Cannes går dåligt för tillfället och man har nu 4 raka förluster 0 gjorda mål och det imponerar knappast. Nu ställs man dessutom mot ett ruskigt starkt hemmalag som har bra motivation och revanschlusta. Bortaformen är inte mycket bättre den då man inte har vunnit på bortaplan sedan den 4e September och man har 3 raka förluster nu mot lag som är betydligt sämre än Troyes.

Det ska vara klasskillnad mellan dessa lagen och när hemmalaget både har motiviation och revanschlusta så kan jag inte annat än testa handicap spelet till finfina 2.60 hos Betsafe! Den här ligan kan vara något ojämn och svår att spela på så därför går jag in med en ganska låg insats.

Dubbel:
Troyes – Cannes (Troyes vinner)

Besiktas – Diyarbakirspor (Besiktas vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 2.80 @ Sportingbet
Insats: 5/10
Spelstopp: 19.00

Läs analyserna ovan!