Idag hämtar jag mitt spel från Svenska Superettan. Det ska vara klasskillnad här!Brage – Landskrona
Mitt tips: 2
Odds: 2.20 @ Expekt
Insats: 5/10
Spelstopp: 19.00

Brage kommer till den här matchen med 3 raka förluster och 0 gjorda mål framåt. Man är dock i desperat poängbehov med tanke på att man bara har ett poäng ned till kvalplats. Vid förlust här idag är chansen mycket stor att man hamnar på den kvalplatsen då Jönköping har goda poängchanser på hemmaplan. Därmed måste Brage framåt i den här matchen och det kommer med största sannolikhet öppna upp deras försvar, något som Landskrona kan utnyttja!

Landskrona förlorade visserligen senast hemma mot Assyriska men den förlusten speglade knappast matchen. Landskrona gjorde en bra insats och borde faktiskt ha vunnit matchen med Assyriskas effektivitet kontra Landskronas ineffektivtet gjorde att Landskrona kammade noll! Med tre matcher kvar att spela har Landskrona 5 poäng upp till direktuppflyttningsplatsen som Syrianska innehar. Man har dock bara 1 poäng upp till kvalplatsen till Allsvenskan så Henke Larsson lär knappast behöva motivera sin spelare till den här matchen. Det är bara seger som räknas!

Landskrona var uppe i fyra raka segrar inför Assyriska matchen och man har tagit två minst sagt imponerande bortasegrar på dessa matcherna. Först slog man GIF Sundsvall på bortaplan med 1-2 och sedan körde man över Serieledande Norrköping på bortaplan med 0-3 så tro inte att Landskrona inte kan spela på bortaplan inte.

Noterbart är även att Landskrona har vunnit de 5 senaste mötena med Brage varav de 2 senaste på bortaplan. Det är klar fördel Landskrona här!