Idag bjuder jag på ett spel från den Allsvenska ishockeyn. Det är mycket som står på spel i matchen och ett odds lockar mer än det andra. Häng på.Borås HC – Troja/Ljungby
Mitt tips: 1
Odds: 1.80 @ Unibet
Insats: 7/10
Spelstopp: 19.00

Det här är en livsviktig match för båda lagen då Borås slåss för en playoff-plats medan Troja slåss för att undvika nedflyttning. Borås är svårbedömda i sitt spel då man inte riktigt vet var man har dem. Man kommer nu från två raka bortaförluster mot AIK och Västerås. Nu har man fått vila ett par dagar och revanschslustan lär vara stor hos Boråsarna. Man gör ofta bra matcher hemma och framförallt så är man starka när man fått ett par dagars vila. Förra veckan hade man 4 matcher och de två sista förlorade man medan man vann de två första. Man ska vara det starkare laget i den här matchen och ettan spelas!

Troja har gjort det helt okej på slutet då man bortavunnit mot Leksand och Bofors i sina två senaste matcher. Dock har förlusterna kommit på hemmaplan istället mot Leksand, Borås och Växjö. Som ni ser så åkte man alltså på stryk på hemmaplan mot Borås med 2-5 förra veckan. Nu möts man igen fast på Borås hemmaplan där Borås trivs mycket bra. Det kommer bli en tuff match för Troja ikväll.

Någon som verkligen talar till Borås fördel är historiken mot Troja. Man är uppe i 8 raka segrar mot Troja och sett till matcherna så har Borås haft väldigt lätt att vinna mot Troja. Jag tror inte det blir någon förändring idag heller utan man kör helt enkelt över ett Troja som slåss i botten.