Efter helgens succé är det dags för nya spel. Jag har hittat två spelvärda spel från samma match ikväll. Matchen är tagen från Champions League och jag tar ställning i en av matcherna.Arsenal – Barcelona
Mitt spel: Asian Handicap: Barcelona 0, – 0.5
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.45

Förklarning av Asian Handicap 0, – 0.5:  Du vinner om det lag du spelat på vinner matchen. Om matchen slutar oavgjort får du tillbaka halva insatsen och förlorar halva insatsen. Om det lag du spelat på förlorar matchen förlorar du hela insatsen. Förenklat är det här två spel.

Arsenal är svårspelade hemma på sitt Emirates och är det någonstans man har en chans till seger så är det ikväll. Jag tror dock inte man räcker till mot ett otroligt starkt Barcelona. Inför förra omgången i Premier League var Arsenal uppe i 6 raka segrar. Senast kryssade man dock mot Birmingham på bortaplan efter en sen kvittering av Birmingham men då fick man väl igen för det sena avgörandet man gjorde mot Hull. Det som gör att jag väljer att spela emot Arsenal ikväll är lagets oförmåga att lyckas i stormatcher den här säsongen. Man har förlorat mot Chelsea i 2 av 2 matcher den här säsongen och hemmamatchen åkte man på stryk med hela 0-3. Mot Manchester United förlorade man med hela 1-3 på sin hemmaplan och det är mot just Chelsea och Manchester United man har förlorat på hemmaplan den här säsongen. Som ni förstår så är det här två stormatcher och nu möter man ett Barcelona som slog ut både Manchester United och Chelsea förra säsongen. Det kan bli en svår nöt att knäcka!

Barcelona har hittat formen igen och man är uppe i 5 raka segrar och det lär vara full fart framåt som gäller även ikväll. Barcelona har haft en väldigt bra förmåga att vinna stormatcher den här säsongen och det talar för mitt spel idag. Barcelona har bland annat slagit Valencia, Real Madrid och Sevilla i den spanska ligan så här långt och i Europa har man slagit Inter på hemmaplan med 2-0 och spelat 0-0 på bortaplan mot dem. Efter som det är två offensiva lag som drabbar samman idag så vill jag ändå ge en stor fördel Barcelona här då Arsenals backlinje har en förmåga att klanta sig när det gäller som mest. Det märkte man tydligt i deras förlustmatcher mot Chelsea och Man Utd då backarna flera gånger låg fel i markeringen och alla Barcelonas stjärnspelare lär försöka ge Arsenals spelare en tuff kväll. Får man minsta möjlighet så lär man ta den! Mest troligt är ett oavgjort resultat i den här matchen men eftersom jag håller Barcelona högt så känns mitt spel mycket bra.

Skadeläget för Arsenal ser ut så här: Djourou, Gibbs, Ramsey och van Persie missar matchen definitivt och man har frågetecken för Fabregas och Gallas. Lägg därtill att Alumnia gjorde en svag insats i helgen så det finns frågetecken i försvaret.
Barcelona får klara sig utan Iniesta och Abidal då båda är skadade.

Arsenal – Barcelona
Mitt tips: Över 3.5 kort
Odds: 1.72
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Det här lär bli en match med hög fart och vi har många tekniska spelare i båda lagen. Till slut lär spelarna tröttna på att bli avdribblade av sina motståndare och då är det lätt att man tar ett kort och då båda lagen har flera snabba och tekniska spelare i sina respektive lag så känns det här spelet relativt tryggt.