Formen är på topp! Frölunda slog Brynäs igår kväll det finna oddset 2.30. Idag ska vi lyfta fram ett annat hockeylag i en annan liga. Det är Dynamo Moskva som gjorde en topp prestation senast i derbyt mot Spartak Moskva som ska liras idag. Man ställs mot ett botten lag och jag har giftig info om matchen till ett bra odds!


Dynamo Moskva – Severstal Cherepovec (Ryska KHL)
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.71 @ Bet365
Insats: 5/5
Spelstopp: 2009-09-30  17.30

Motivering:
Dynamo Moskva lämnade oss ett rejält styrkebesked i senaste matchen då man i Moskva derbyt mot Spartak körde över sitt motstånd och vann till slut med 5-1. Spartak befinner sig på fjärde platsen i ligan så det var en riktigt stark insats. Nu ställs man mot Severstal som ligger fjärde sist i tabellen istället och då ska det bli vinst, med förhoppningsvis stora siffror.

Dynamo Moskva är uselt på bortaplan där man har 3 förluster av 3 möjliga. Tur att man inte spelar på bortaplan nu utan man spelar hemma inför en fanatisk publik som lyfter fram laget. Man har tagit alla sina segrar på hemmaplan vilket är 3 av 5 matcher. Förlusterna har kommit mot Salavat och CSKA Moskva som båda ligger i toppen. Man spelade jämnt med båda lagen och förlusterna blev 3-5 mot Salavat och övertids förlust mot CSKA Moskva med 2-3. Nu har Dynamo två raka hemmasegrar och 7-2 i målskillnad.
Severstal som kommer på besök imponerar inte så här långt och man har 2 segrar och 5 förluster så här långt. Segrarna är tagna mot Amur hemma och jumbolaget Yekateringburg borta i premiärmatchen. Man har spelat usel hockey och 4 av de 5 förlusterna har slutat med förlust med 2 mål eller fler.

Lagen har mötts i Moskva 7 gånger sedan 2004 och det har slutat med 5 segrar och 2 oavgjorda för Dynamo Moskva. Ser ingen anledning varför denna statistik skulle ändra sig nu och Dynamo ska vinna den här matchen utan problem på hemmaplan.

Dynamo har ett vasst lag med ett par svenskar vid namn Weinhandl, Omark och Harju som alla är fantastiska hockeyspelare. Laget har även ett par ryska storspelare i Saprykin, Hudler, Zhitnik och Daniil Markov. Det finns en härlig offensiv i det här laget och när man spelar på topp så går inget lag säkert i KHL.

Som jag nämnde tidigare så spelade man derby mot topplaget Spartak Moskva senast. Man körde över dem och vann med 5-1 efter en härlig laginsats. Man såg verkligen att laget var spelsugna och man använde en härlig fantasi framåt med mycket variation i anfallsspelet. Man bör ta en komfortabel seger här och handicap spelet känns givet.