Gårdagen glömmer vi och tar nya tag idag. Jag har hittat två bra spel från Sveriges lägre divisioner. Häng på!Kenty – Nybro (Kenty vinner)
Boden – Hammarby TFF (Hammarby vinner)
Odds: 2.55 @ Ladbrokes
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Kenty – Nybro
Här ska det vara skillnad mellan lagen. Kenty har inlett strålande med 6 raka segrar på de 6 inledande matcher man spelat. Man har hållit en jämn nivå i varje match och det är den jämnheten som gjort att man vunnit samtliga matcher än så länge. På hemmaplan har man som ni förstår vunnit samtliga tre matcher men lägg därtill att man har 6-0 i målskillnad. Man är giftiga framåt medan man är starka bakåt. Det är ett vinnande koncept! Man har visserligen inte mött något av topplagen ännu men samtidigt möter man inget topplag idag heller så segerchansen ska vara mycket stor!

Nybro har inlett säsongen dåligt, framförallt bortaspelet har varit uselt för Nybro som bara har spelat in 1 poäng på tre matcher. Formen är minst sagt usel för laget som nu är uppe i tre raka förluster. Förlusterna har visserligen kommit mot 2an, 3an och 4an i tabellen. Men nu möter man 1an i tabellen och då bör man förlora igen.

Ett starkt topplag mot ett svagt mittenlag som möts i den här matchen.
Ett starkt hemmalag mot ett svagt bortalag.
Ett defensivt starkt lag mot ett offensivt svagt lag.
Ett lag spelar med starkt självfötroende medan motståndarna spelar med uselt självförtroende.
Som ni kan se ovan så har jag listat fyra saker som gör den här matchen till en säker etta!

Boden – Hammarby TFF
Seriens starkaste lag mot ett av seriens svagaste lag. Hammarby har verkligen visat att man har kapacitet bland sina yngre förmågor då man leder serien efter 6 omgångar. Boden i sin tur ligger näst sist i tabellen hela 11 poäng bakom serieledande Hammarby.

Boden har sett väldigt svaga ut och resultatraden 1-1-4 imponerar inte efter 6 omgångar. Senaste hemmamatchen slutade med storförlust mot Dalkurd med hela 2-5. Samma Dalkurd slog Hammarby med 3-1 på Dalkurds hemmaplan. Som ni förstår är Boden svaga den här säsongen och hur man ska kunna rubba Hammarby som är i högform vet jag inte. Det går helt enkelt inte utan idag får kan inkassera ännu en förlust.

Hammarby går som tåget i serien. Man har 5 segrar på de 6 inledande omgångarna. Den enda förlusten man har kom mot serietvåan Vasalund efter en jämn match som slutade 2-3. På bortaplan har man dock full pott. 3 segrar av 3 möjliga och fina 3-8 i målskillnad är en mycket bra bortastatistik. Man har slagit lag som är betydligt starkare än Boden på bortaplan och det mesta talar väl för att man får sin fjärde raka seger på bortaplan i den här matchen. Tvåan spelas!