Idag bjuder jag på två spel från England. Båda matcherna kan användas i en mycket spelvärd dubbel till fina 3.25 i odds. Häng på!


Middlesbrough – Bristol City
Mitt tips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Det släppte äntligen för Middlesbrough senast då man körde över Doncaster på bortaplan med 4-1. Doncaster som för övrigt var i en ruskigt bra form. Riktigt stark insats av Boro i den matchen och man kommer till den här matchen med stärkt självförtroende. Man har spelat upp sig något även på hemmaplan då man har 1 oavgjord och 1 seger på de 2 senaste matcherna. Före dessa matcher var man helt ur form på hemmaplan och förluster radades upp. Nu verkar man hittat tillbaka till sitt eget spel igen och det är mycket positivt inför den här matchen. Jag tror Boro med hjälp av publiken och en stigande form slår Bristol C idag.

Annat är det för Bristol City som blev totalt överkörda på sin hemmaplan i förra omgången då Cardiff vann med hela 6-0! Bristol spelarna såg ruskigt dåliga ut och ingenting stämde för laget. Bortaspelet har inte heller stämt särskilt väl den senast tiden för Bristol som nu är uppe i 3 raka förluster på bortaplan. Det krävs en rejäl uppryckning för laget som är på väg mot en ruskigt negativ trend nu. Frågan är bara om laget klarar ställa om sig mentalt efter storförlusten senast. Laget lär har fått en rejäl utskällning och man lär ha prioriterat försvarsspel på träningarna under veckan. Jag tror utan tvekan man kommer göra en bra match men man räcker inte till mot ett Middlesbrough som hittat formen igen.

Boro saknar bara Osbourne till den här matchen. Ska även tillägga att Chris Riggott , Jeremie Aliadiere och Rhys Williams är osäkra kort inför matchen men mest troligt är att samtliga kan spela. Positivt för laget är att man får tillbaka Barry Robson som missat de två senaste matcherna p.g.a. skada.

Bristol C har inga skador att rapportera om men räkna med att tränaren Gary Johnson kommer att ändra om i truppen inför dagens match.


Bristol Rovers – Wycombe
Mitt tips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Bristol Rovers är som dag och natt på hemmaplan/bortaplan. Nu spelar man på hemmaplan och då är segerchansen alltid bra. Man har fina resultatraden 8-1-3 på hemmaplan och det är imponerande statistik. Man är uppe i 5 raka segrar på hemmaplan varav de 3 senaste matcherna har man hållit nollan. Det riktigt bra och nu möter ett av seriens absolut sämsta lag och då ska segerchansen var mycket bra!

Wycombe ligger näst sist i tabellen och med endast 8 inspelade poäng på bortaplan den här säsongen så skrämmer man ingen. På lagets 14 bortamatcher den här säsongen så har man 1-5-8 som resultatrad och 13-29 i målskillnad vilket innebär att man är det lag som släppt in näst flest mål på bortaplan i League One. Trots den usla tabellplaceringen så har man kunnat se en viss uppryckning den senaste tiden då man har plockat in en del poäng men när man nu möter ett ruskigt starkt Bristol Rovers så tar det stopp helt och hållet.

Bristol Rovers har frågetecken för Blizzard och Lescott inför matchen medan Wycombe saknar flertalet spelare inför dagens matchen. Man saknar sin vasse målskytt Jon-Paul Pittman och tillsammans med honom så saknar man Leon Johnson , while Matt Bloomfield, Ian Westlake, Lewis Spence och Lewis Montrose. Tufft läge för Wycombe som lär kamma noll här idag!