Det var med nöd och näppe Värnamo vann igår. Idag tar vi nya tag och jag bjuder på två fina spel från bonnfotbollen. Häng med!


IF Väster – Kärra/Klareberg IF (IF Väster vinner) (Odds 1.65)
Kvarnby – Assyriska BK (Kvarnby vinner) (Odds: 1.75)
Odds: 2.89 @ Nordicbet
Insats: 6/10
Spelstopp: 14.00

IF Väster – Kärra/Klareberg IF
Här har vi en match från den Nordvästra Götalandsserien. IF Väster har sett mycket starka ut så här långt och man är obesegrade på hemmaplan. Man har resultatraden 2-1-0 på hemmaplan på de tre matcher man spelat så här långt. Idag ställs man mot seriens sämsta lag och då måste segerchansen vara mycket bra!

Kärra ligger sist i tabellen med endast 1 inspelad poäng och den tog man i den första omgången mot nästjumbon i serien. Nu är man uppe i 5 raka förluster och idag ställs man mot Väster som har ambitioner att avancera i seriesystemet. Kärra lär vara chanslösa i den här matchen. 17 insläppta mål har Kärra på de sex matcher man spelat, Ettan är klar! 

Kvarnby – Assyriska BK
Kvarnby toppar serien efter 6 omgångar. Man har 6 segrar och imponerande 19-7 i målskillnad på dessa matcher. Nu ställs man mot Assyriska som ligger i botten med 2-0-4 som resultatrad på de 6 inledande matcherna. Kvarnby är mina vinnare av den här serien, man spelar stabilt både på bortaplan och hemmaplan och man har visat match efter match att man är för bra för den här serien. Idag ställs man mot ett svagt Assyriska och man bör inte ha några som helst bekymmer att avfärda dem.

Assyriska har sett ruskigt svaga ut på bortpaplan än så länge. Man vann visserligen senast men det var mot jumbon Fässberg som lär åka ur serien med dunder och brak så det säger ingenting. Före den matcher har man två uddamålsförluster bakom sig mot lag som är i klass med Assyriska. Idag möter man Kvarnby som definitivt är 2 klasser bättre än Assyriska och jag kan inte se hur Assyriska ska ha en chans i den här matchen. Ettan är stenklar!
För den som inte vill spela min dubbel så är oddsen helt okej att använda i singelspel eller i andra dubblar.