Idag hämtar jag dagens bästa spel från Championship i England. Häng på!


Watford – Swansea
Mitt tips: 1
Odds: 2.30 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Watfords fina form startade den 11e September då man tog emot Doncaster på hemmaplan. Man hade ledningen med 2-1 fram till den 90e matchminuten. Allting såg klart ut och Watford skulle tagit en efterlängtad seger men Doncaster ville annat och kvitterade på tilläggstid. Det blev vändningen för Watford som efter det har haft full fart framåt i sina matcher och trots ledning så slutar man inte spela fotboll. Det har gjort att laget först slog Bristol City på bortaplan med 2-0, sedan bokstavligt talat körde man över hemmastarka Millwall med hela 6-1 på bortaplan och nu senast körde man över Middlesbrough med fina 3-1 på sin hemmaplan. Nu är det återigen dags och jag tror Watfords härliga offensiv fortsätter att leverera då man möter bortasvaga Swansea!

Swansea är som dag och natt på hemma/bortaplan. Hemma har man 4-0-0 som resultatrad och på bortaplan har man 0-0-4 som resultatrad. Nu spelar man alltså återigen på bortaplan och då tror jag man återigen får det svårt då man ställs mot formtoppade Watford som krossar allt för tillfället. Med fyra raka bortaförluster och 2-9 i målskillnad så tvekar jag inte att lira Watford. Man spelar utan självförtroende på bortaplan och jag har inte sett några tendenser till förbättring och därmed tror jag inte man plockar några poäng här idag.

Swansea har dessutom skadebekymmer. Man saknar David Cotterill, Darren Pratley och sedan har man sena test på Scott Sinclair och Stephen Dobbie.
Watford saknar fortsatt endast Dale Bennett så räkna med bästa tänkbara lag från deras sida.