En mycket spelvänlig onsdag har vi framför oss med massor av fotboll. Jag har hittat en match som i mina ögon är stenklar och här har vi pengar att hämta! Häng på!


Ajax – PAOK
Mitt tips: Ajax vinner med två mål eller fler
Odds: 2.00 @ Bwin
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Ajax – PAOK
Mitt tips: Ajax vinner mot noll
Odds: 2.10 @ Bwin
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Det är första rundan i Champions League kvalet och det är oerhört viktigt att få ett bra utgångsläge inför bortamatchen och därför tror jag det är fullfart framåt som gäller för Ajax i den här drabbningen. Ajax har en otroligt vass offensiv som leverar i alla matcher laget spelar. Offensiven består bland annat av Suarez som gjorde ett strålande VM för sitt Uruguay. I defensiven finner vi VM-finalisterna Stekelenburg och Wan der Viel från Hollands landslag. Utöver dessa spelare så har vi en massa samspelta och oerhört duktiga spelare så det är ingen tvekan om att Ajax är ett klasslag.

Ajax är ett oerhört starkt hemmalag som förra säsongen gick obesegrade genom den Holländska ligan. 16-0-1 hade man som resultatrad och ofattbara 64-4 i målskillnad. Man hamnade 1 poäng bakom Twente som vann serien och det var givetvis ett bakslag för Ajax som i år lär har ambitionen att vinna serien. Till den här säsongen kommer man än mer starka och försäsongen har gått strålande för laget. Man slog bland annat Chelseas reserver i en träningsmatch förra veckan med 3-1.

PAOK är ett lag som knappast imponerar på någon. Förra säsongen gjorde laget bara 10 mål på 15 bortamatcher och det är inget som skrämmer idag direkt. Man får till den här matchen klara sig utan Muslimovic och Adinho vilket gör det här spelet än mer spelvärt. PAOK kommer backa hem och hoppas på en målsnål match men jag tror inte man lyckas då man möter ett Ajax som gör mål på alla motstånd.

Jag väljer handicap spelet på Ajax då man ska vara flera klasser bättre än dagens motstånd. Sedan spelas även att Ajax vinner matchen samtidigt som man håller nollan. Det känns extra tryggt då PAOK säkerligen är nöjda med en 0-1 förlust. PAOK saknar även som sagt två offensiva spelare som normalt är ordinarie och det kan vara tungt utan dem i dag.