Återigen har vi två attraktiva matcher i VM-slutspelet och jag tror på målfest i en av matcherna. Häng på här!


Brasilien – Chile
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 2.20 @ Bet365, Unibet
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.30

Det här är två offensivt starka lag som drabbar samman och det talar verkligen för målfest i den här matchen. Brasilien har gång på gång visat variation i anfallsspelet och man har mycket fart och finess. Lägg därtill en supervass målskytt i Luis Fabiano så har du ett vinnande koncept. När man går till anfall fyller man på med mycket spelare och det kan bädda för kontringar för Chiles del och då Chile har supersnabba och tekniska spelare i laget så kan det mycket väl bli ett eller två mål framåt för Chiles del.

Brasilien kommer säkerligen försöka styra och ställa på planen medan Chile kommer hugga på varje möjlighet man får. Det är två lag som spelar teknisk och finessrik fotboll och det kryllar av individuella talanger på planen. Det här kommer bli en mycket sevärd match och jag tror på många mål här!

När lagen drabbade samman i kvalet till VM slutade matcherna med målfester, 4-2 i Chile och 3-0 i Brasiliens.


Brasilien – Chile
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.60 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.30

Det blev mållöst för Brasilien mot Portugal senast i en småirriterad och mindre publikvänlig match, men tänk då på att brassarna saknade en trio där som Dunga räknar med spelar i kväll: Robinho vilades, Elano var skadad och Kaká var avstängd. Detta är tre offensiva spelare som lär sätta fart på den här tillställning!

Brasilien har vunnit de sju senaste matcherna lagen emellan målstatistiken ser ut som följande: 26-3.

Chile kommer rejält försvagade då man saknar Gary Medel, Marco Estrada, Waldo Ponce som alla tre är avstängda inför dagens match. Gary Medel och Waldo Ponce är båda backar och de tillhör statistiskt de bästa försvararna i hela turneringen hittills, Marco Estrada är lagets defensive mittfältaren så som ni förstår så kommer det bli oerhört svårt att stå emot Brasiliens offensiv. Lägg därtill att man har frågetecken för sin suveräne målskytt Humberto Suazo.

Jag tror att avsaknaden av tre defensivt starka spelare kommer bli för stor för Chile när man möter ett av VMs vassaste offensiver. Oddset är mycket inbjudande och jag spelar det med lite över medel insats och det känns bra på förhand!