Idag bjuder jag på ett spel från Svenska divison ett. Det ena laget i den här matchen ska ha goda chanser att vinna matchen till ett mycket bra odds. Häng på!

 
IFK Värnamo – Husqvarna FF
Mitt tips: 1
Odds: 1.90 @ Expekt
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.00

Matchen skulle ha spelats på måndag egentligen men blev flyttad till fredagen istället p.g.a. att Värnamo har 3 spelare i U-18 landslaget som spelar på måndag. Värnamo har ett ungt och mycket spelskickligt lag och det har man visat under säsongen.

Värnamo har inlett säsongen helt okej och man placerar sig på en sjätteplats i tabellen. Det är framförallt hemmaspelet som har fungerat för laget. Man har vunnit samtliga tre matcher på hemmaplan och målskillnaden 8-2 är mycket bra. Motståndarna Husqvarna har inlett något skakigt och ligger på en elfte plats i tabellen. Det är framförallt bortaspelet som varit uselt för laget. 0-1-2 har man som resultatrad och 3-7 i målskillnad. Som ni förstår så har man haft problem med bortaspelet den här säsongen och när man nu möter att svårspelat och tekniskt Värnamo så blir det återigen jobbigt.

Värnamo har som jag skrivit ovan ett mycket intressant och lovande lag. Det finns mycket talang och framförallt fart och teknik i deras spel och nu möter man ett Husqvarna som spelar utan självfötroende. Det borde vara en munsbit för Värnamo till 1.90 hos Expekt!