Idag har jag hittat ett spel i den Belgiska ligan. Det är slutspel där och jag har hittat ett mycket bra spel. Häng på!

Anderlecht – Zulte Waregem
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.90 @ Expekt
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.30

Anderlecht vann grundserien där man var hela 12 poäng före tvåan i serien och man har varit ganska överlägsna den här säsongen. 22 segrar av 28 möjliga är ett mycket bra facit för Anderlecht! På hemmaplan var man väldigt svårspelade och resultatraden 11-2-1 talar sitt tydliga språk. Nu ställs man mot ojämna Zulte som knep den sista slutspelsplatsen och då ska segerchansen vara bra. Anderlecht har dessutom en strålande form då man har 7 segrar på de 8 senaste matcherna. Däribland en imponerande seger i Europa League hemma mot Hamburg.

Zulte är uppe i 6 raka utan seger nu varav 5 av dessa har slutat oavgjort. Förra matchen man spelade åkte man på stryk med 2-1 på bortaplan. Man har haft märkligt svårt att avgöra sina matcher den här säsongen vilket har resulterat i många oavgjorda matcher. Idag lär man bli rejält tillbaka pressade och då får man det jobbigt.

Normalt sett ska Anderlecht vara flera nivåer starkare än motståndet här. Under 2000-talet har lagen mött varandra 6 gånger på Anderlecht hemmaplan och det har resulterat i 5 hemmasegrar och 1 oavgjord match så det är stor fördel Anderlecht här.