Formen är på topp och igår satt allt igen. Nya tag idag och jag har hittat ett bra spel från Italienska Serie A. Häng på!


Genoa – Bologna
Mitt tips: 1
Odds: 1.67 @ Ladbrokes
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.00

Blir en kortare analys idag då jag har lite tidsbrist.

Genoa är ett urstarkt hemmalag som inte bör ha några problem med ett svagt lag som Bologna. Genoas hemmastatistik 9-3-1 är imponerande och formen är suverän då man har tre raka segrar på hemmaplan och 6-0 i målskillnad på dessa matcher. Senast i raden att förlora mot Genoa på bortaplan var Udinese som fick stryk med hela 3-0 i en match där Genoa imponerade stort.

Bologna är som sagt ett svagt lag i mina ögon och bortaraden 2-4-6 skrämmer inte direkt. Man har visserligen spelat upp sig något den senaste tiden men nu möter man för starkt motstånd för att ha en chans. Visst, man slog Fiorentina på bortaplan och man fick 0-0 hemma mot Milan men nu har man i stort sett bara nackdelar emot sig då Genoa är suveräna på alla fronter.

Det som talar för dagens spel är Genoas form, hemmafavören, man har ett bättre lag att tillgå än Bologna och framförallt så spelar man med stort självfötroende för tillfället och det gör att jag tror på Genoa idag.