Idag har vi som vanligt en mycket spelvänlig lördag framför oss och jag har hittat två starka hemmavinnare som jag tror mycket på! Häng på…


Fulham – Bolton
Mitt tips: 1
Odds: 1.90 @ Expekt

Insats: 6/10
Spelstopp: 2009-11-28  16.00

Fulham vann i senaste matchen med 3-0 hemma mot Blackburn och det var ett steg i rätt riktning efter ett par mindre bra matcher. Man är väldigt starka hemma på Craven Cottage och det är bara Arsenal och Chelsea som vunnit här den här säsongen. Man har nu 3 raka hemmasegrar och 8-1 i målskillnad på dessa tre matcherna och bland dessa tre finns en 3-1 mot Liverpool. Man är som ni förstår väldigt svårslagna på hemmaplan och 1-1 mot italienska storlaget Roma imponerar också.

Bolton har det jobbigt just nu och formen är minst sagt usel. Man har fyra raka förluster och 1-15 i målskillnad. Man har dock mött Chelsea i dubbelmöte i ligan och Fa-cupen och det slutade med 2 stycken 0-4 förluster. Men 1-5 på bortaplan mot Aston Villa imponerar inte och 0-2 hemma mot Blackburn i den senaste matchen imponerar ännu mindre. Blackburn kunde inkassera sin första seger på bortaplan den här säsongen och som ni kan läsa ovan så krossa Fulham samma Blackburn nu i veckan med 3-0.

Fulham har frågetecken för Danny Murphy och Andy Johnson som kommer testas sent. Troligen kommer Bobby Zamora missa matchen då han haltade ut senast. Diomansy Kamara är den enda spelaren som helt säkert kommer att missa matchen.
Bolton har en del spelare som kommer att testas sent, Tamir Cohen, Ricardo Gardner, Jlloyd Samuel, Riga Mustapha och Danny Shittu har alla småskador och kommer att testas sent. Joey O’Brien och Fulhamfostrade Sean Davis är dock långtidsskadade och missar defintivt matchen.
 
Fulham och Bolton tog klivet upp till Premier League samtidigt säsongen 00/01 och båda har hängt kvar ända sedan dess. Faktum är att Bolton aldrig vunnit en ligamatch på Craven Cottage under dessa åtta säsonger, och med tanke på deras nuvarande form vore det en stor skräll om första segern kom imorgon. Stor fördel Fulham där som har vunnit 7 av de 8 matcher man spelat under den tidsperioden.

 
Austria Wien – Austria Kärnten
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 2009-11-28  18.00

Det här måste vara dagens bästa spel. Austria Wien ligger på tredje plats i serien och är med och slåss om titeln den här säsongen. Austria Kärnten ligger aboslut sist i ligan och har 8 poäng upp till det lag som ligger näst sist. Man är extremt dåliga och håller absolut inte på den här nivån. Austria Wien är ett mycket starkt hemmalag och man har 6-2-0 som resultatrad med 13-3 som målskillnad. Man har nu fyra raka hemmasegrar och 6-0 i målskillnad på dessa matcher. Då har man mött lag som Salzburg och Sturm Graz och dem har man slagit. Nu möter man ett lag av helt annan kaliber och då ska det bli målfest!

Kärnten är som sagt extremt dåliga och man har bara mäktat med 1 seger på 16 matcher den här säsongen. På bortaplan har man 8 raka förluster och 7-30 i målskillnad. Man har förlorat med 2 mål eller fler i 6 av dessa 8 matcher och de två andra matcherna har man förlorat med 1 måls marginal och det har varit mot mindre bra lag.

Som ni förstår så talar allt för att Austria Wien ska vinna den här matchen med 2 mål eller fler. Allt annat än en seger med 2 mål eller fler vore uselt av Austria Wien som dessutom lär behöva en fin målskillnad i slutet av säsongen. Det enda som oroar lite är att Austria Kärntens enda seger den här säsongen kom mot just Austria Wien men samtidigt så är Austria Wien inget bra bortalag plus att det var i början av säsongen så det oroar inte speciellt mycket. Förra säsongen vann Austria Wien den här matchen med 4-1 och det lär bli liknande siffror ikväll igen!

Dubbel:
Fulham – Bolton (Fulham vinner)
Austria Wien – Austria Kärnten (Austria Wien vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 3.24 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 2009-11-28  16.00
 
Jag spelar även ganska tungt på den här dubbeln som känns mycket bra på förhand.