Idag bjuder jag på ett vasst målskyttespel i en av VMs åttondelsfinaler. Spelet känns starkt med tanke på den här spelarens kvaliteér i denna typ av matcher. Häng på!


Argentina – Mexiko
Mitt tips: Lionel Messi första målskytt i matchen
Odds: 4.50 @ Betsafe
Insats: 3/10
Spelstopp: 20.30

Argentina har verkligen strålat i årets VM och har gjort starka insatser i samtliga matcher under gruppspelet. Även när man vilade spelare inför sista gruppspelsmatchen så körde man över Grekland med 2-0. Nu spelar man återigen med bästa laget och då ska segerchansen vara mycket bra. Man har en otroligt stark offensiv som kombineras med en skicklig defensiv. Till den här matchen saknas dock viktige mittbacken Walter Samuel och genast finns det frågetecken för om Argentinas defensiv kommer vara lika stark ikväll. Argentina har en otroligt offensiv uppställning då man har 3-4-1-2 som startuppställning. Med den har man kört över Sydkorea och Grekland och vunnit mot Nigeria. Nu ställs man mot tuffare motstånd och vassare offensiver och därför ska det bli spännande att se vad man kan åstadkomma mot dessa lag. Upp till bevis idag!

Mexiko gjorde ett helt okej gruppspel. Man kryssade i en tuff öppningsmatch mot Sydafrika, krossade Frankrike med 2-0 och förlorade en relativt obetydlig match mot Uruguuay i sista gruppspelsomgången. Den mexikanska offensiven har imponerat, men idag har man en skada på Carlos Vela och frågetecken för Guillermo Franco vilket innebär att nyckeln till framgång mot Argentina kommer vara lagets försvarsspel. Man måste vara klockrena här för att inte bli överkörda av Argentinas vassa offensiv. Jag tror man kommer få det svårt och Argentina bör gå vidare härifrån.

Mitt spel lägger jag på Argentinas vassaste spelare i mina ögon, Lionel Messi. Han har ständigt varit ett hot mot motståndarnas offensiv och jag tror att han kommer få utdelning idag. Han har skjutit flera skott i varje match utan att riktigt ha fått till det men i dagens match kommer han att trivas. Han är klart bästa spelaren på små ytor i den här matchen och han trivs mycket bra när det börjar hetta till och matcherna är oerhört viktiga. Han slipper starke mittbacken Walter Samuel som är skadad och idag är det vinna eller försvinna och jag tror Messi skjuter Argentina till kvartsfinal!