Idag har jag hittat ett kvällsspel. Matchen är tagen från Holland och känns stensäker!

Twente – Sparta Rotterdam
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.65 @ Bwin
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45

Twente leder serien och det beror till stor del på lagets fantastiska spel på hemmaplan. 13 segrar och 1 oavgjord  på lagets 14 hemmamatcher den här säsongen är ruskigt bra! Lägg därtill den fantastiska målskillnaden 30-10. Formen är dessutom på topp trots att man kryssade borta mot svåra PSV. Man hade inför den matchen 5 raka segrar och i princip allting talar för att man kan inkassera ännu en seger idag. Man är oerhört spelskickliga och man kommer till massor av avslut. Tyvärr är man något ineffektiva men idag har jag känslan av att det lossnar för Twente.

Motstånden Sparta ligger på 14e plats i tabellen och man är dessutom helt ur form. 3 raka förluster har laget bakom sig och man är uppe i 5 raka utan seger nu. Bortaspelet den här säsongen har varit under all kritik. 1-4-8 har man som resultatrad och pinsamma 10-27 i målskillnad. Man backar ofta hem med hela laget och när man idag möter ett lag som i princip är ett spelförande lag i alla sina matcher så lär Sparta få det svårt att försvara sig. Att man ska kunna rå på Twente idag känns väldigt långsökt.

Twente har genom historien haft väldigt enkelt för Sparta. På de 9 senaste matcherna lagen mötts på Twentes hemmaplan så har Twente vunnit 8 av dessa. Senast lagen möttes var förra säsongen och då vann Twente med övertygande 6-2. Repris idag?