Idag har jag hittat ett bra spel. Förra gången jag rekade det här laget så vann man med 7-0, idag tror jag på en ny överkörning!

Viktoria Plzen – Marila Pribram 
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.85 @ Betsafe
Insats: 8/10
Spelstopp: 17.00

 
Ni minns väl hur det gick senast jag rekade Viktoria Plzen när de mötte Usti Nad? Viktoria visade hur överlägsna man var och vann med hela 7-0!! Idag ställs man mot Pribram som ligger på samma poäng som Usti Nad, ny utklassning?

Viktoria leder serien med 8 segrar och 1 oavgjord på sina 9 spelade matcher den här säsongen. Man har rent ut sagt kört över större delen av sina motstånd och målskillnaden skrivs till fina 26-6 på dessa 9 matcher. Viktoria har visat upp en fantastiskt defensiv kontra en urstark defensiv och det gör att laget ser oslagbara ut för tillfället. I senaste matchen mötte man hemmastarka Jablonek på bortaplan och det var en tajt match som Viktoria till slut kunde vinna med 2-1 vilket innebar att Jablonek fick inkassera sin första förlust på hemmaplan. Nu möter Viktoria betydligt enklare motstånd och då ska segerchansen återigen vara mycket bra!

Pribram ligger på 13e plats i serien utav 16 lag och idag står man inte direkt inför någon lätt uppgift. Man har spelat ruskigt målsnålt och på de 9 inledande omgångarna har man målskillnaden 3-7. Av det jag har sett av Pribram så är man ett defensivt lag som backar hem med hela laget och satsar på kontringar. Vissa matcher har man lyckats ta poäng medan andra matcher har det inte funkat. Man är nu uppe i 4 raka matcher utan att ha gjort mål och gör man inga mål idag så kommer man knappast ta poäng. Viktoria är i högform och verkligen öser in mål och då funkar det inte att backa hem med hela laget och hoppas man spikar igen. Viktorias två senaste hemmamatcher har slutat 7-0 och 3-0 medan Pribrams två senaste bortamatcher har slutat 1-0 och 0-0 mot lag som är flera klasser sämre än Viktoria.

I inbördes möten är det stor fördel Viktoria som har 7-2-1 som resultatrad på de 10 senaste matcherna på Viktorias hemmaplan. Lagen möttes två gånger i Mars i år och det slutade med två hemmasegrar för Viktoria med 3-1 i ligaspelet och 1-0 cupspelet. Stor fördel Viktoria här!