Zilina gjorde jobbet igår när man vann med 1-0. Idag bjuder jag på en ny vinnare från den Engelska ligacupen. Häng på!


Birmingham – Rochdale
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.05 @ Totesport
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.45

Birmingham helt okej med en seger och en oavgjort match. Man har stått för två enormt starka upphämtningar från underlägen vilket tyder på att det finns en stark lagmoral i laget där alla kämpar för alla. i Bortapremiären mötte man Sunderland och låg under med 2-0 inför matchens sista 15 minuter. Då gjorde man både 2-1 och 2-2 som sedan blev slutresultatet. I matchen därefter som var den senaste matchen vände man ett 0-1 underläge till en 2-1 på sin hemmaplan mot Blackburn. Till den här matchen gör man givetvis några småförändringar men en sak är säker, Birmingham vill ta sig vidare härifrån och nu har man ett ypperligt läge. Vi såg igår hur Fulham och Everton körde över sina motstånd från lägre divisioner, nu är det Birminghams tur.

Rochdale ligger i League one och där har man inte fått en särskillt bra start. Man har kryssat i två matcher och förlorat i den tredje matchen. Nu man möter tuffast möjliga motstånd och det kommer givetvis bli en mycket tuff match.

Birminghams anfallare har ännu inte gjort något mål och därför lär man spela med en stark offensiv för att få igång sina målskyttar i en match som denna. Zigic och Derbyshire är två forwards som laget mer än gärna vill ska få igång sitt målskytte. Nu har man som sagt ett ypperligt läge och jag tror de tar tillvara på chansen och leder Birmingham till en säker seger mot Rochdale!