Idag har jag hittat ett bra spel i engelska Premier League. Oddset är mycket spelvärt, häng på!


Wolverhampton – Liverpool
Mitt tips: 2
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Wolves har inte lyckats särskillt bra i Premier League i år. Man ligger på en 17e plats i tabellen med bara 17 mål gjorda på 21 matcher, sämst i Premier League med andra ord. Formen är usel då man har 3 raka förluster bakom sig och pinsamma 0-7 i målskillnad. Det krävs en rejäl uppryckning av Wolves för att undvika nedflyttning den här säsongen. På hemmaplan har man resultatraden 3-2-6 och 9-17 i målskillnad. Det är riktigt uselt, bara 2 andra lag är sämre på hemmaplan. Nu ställs man mot ett hungrigt Liverpool och då kan det blir svårt för stackars Wolves.

Liverpool har spelat upp sig sedan det pinsamma uttåget ur FA cupen mot Reading. Först mötte man svårspelade Stoke på bortaplan och man var bara ett par centimeter från att gå vinnande ur den striden. Liverpool hade en nick i innerstolpen på tilläggstid. Matchen därefter vann man mot Tottenham med 2-0 vilket var mycket viktigt för Liverpool. Man ligger nu på sjätteplats och har bara 1 poäng upp till Tottenham som ligger på fjärde plats vilket betyder spel i Champions League kommande säsong. Liverpool ska normalt sett vara klassen bättre än Wolves och man bör vinna den här matchen.

Wolves har Dave Edwards, Michael Kightly, Matthew Murray och Andy Keogh skadade och samtliga dessa spelare missar dagens match mot Liverpool.

Liverpool saknar Fernando Torres, Yossi Benayoun, Glen Johnson och Nabil El Zhar som alla är skadade. Ett stort plus är att lagkaptenen Steven Gerrard återigen är frisk och kan spela. Frågan är väl bara om han vågar spela med Gerrard eller om han låter honom vila nån mer match. Hur som helst är det ett stort plus bara att ha med honom på bänken för han betyder oerhört mycket för Liverpool.  

Det enda som talar emot det här spelet är att Liverpool inte har vunnit mot Wolves på bortaplan sedan 1979. Men det är kanske inte så illa som det låter då man bara mött varandra 5 gånger och det har slutat med 2 oavgjorda och 3 segrar för Wolves. Senast lagen möttes var 2004 så jag tar den här statistiken med en nypa salt.