Idag har jag hittat ett mycket spelvärt odds i Champions League. Hemmalaget visade i första matchen lagen emellan vilket lag som är bäst och nu har man dessutom fördel av hemmaplan. Saken är klar till fina oddset 2.35.
 

MSK Zilina – Sparta Prag
Mitt tips: 1
Odds: 2.35 @ Betsafe
Insats: 7/10
Spelstopp: 20.45

MSK Zilina har ikväll chansen att ta sig vidare till Champions Leagues gruppspel inför en fullsatt arena. Det vore en enorm bedrift för Zilina från Slovakien som därmed blir landets tredje lag genom tiderna att spela i den stora turneringen. Zilina spelade mycket fin kontringsfotboll i den första matchen och trots bortaplan vann man skotten med 10-2. Matchen slutade med en mycket rättvis 2-0 seger för Zilina som därmed har en guldchans att ta sig vidare till gruppspelet här. I helgens match vilade tränaren Pavel Hapal flertalet spelare inför den här matchen och därmed kommer han med en stark trupp. Inga skador eller avstängningar finns att rapportera om. 

Sparta Prag har stora bekymmer inför det här mötet då man har 3 spelare avstängda. Man saknar Marek Matejovsky, Erich Brabech och Tomas Repka. Lägg därtill att Martin Zeman är avstängd av klubben av disciplinära skäl och man har fortfarande Ondrej Kusnir och Libor Husek skadade. Riktigt tungt för Sparta Prag som inte får något att stämma. I senaste matchen mäktade man bara med att träffa mål två gånger på hela matchen trots hemmaplan. Det är riktigt illa och i helgens ligamatch lyckades laget förlora återigen på hemmplan mot Plzen som Sparta Prag normalt sett ska slå.

Sparta Prag måste inleda matchen offensivt och sätta hög press direkt. Det kommer bli stora ytor i Spartas försvar och Zilina visade redan i första matchen att man är oerhört skickliga på att utnyttja de lägen man får. Lägg därtill att Zilina har en ruskigt stark defensiv att tillgå. Jag anser att 2.35 på hemmasegern är mycket bra!