Idag ska de sista slutspelsplatserna fyllas ut och jag har hittat ett strålande spel till 2 gånger pengarna idag. Häng på!

Schweiz – Honduras
Mitt tips: Schweiz håller nollan
Odds: 2.00 @ Expekt
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.30

Schweiz slog senast nytt rekord mot Chile i antal minuter utan att släppa in ett mål i VM. Man hade hållit nollan i 4 raka matcher i VM inför matchen senast. Där blev man rejält tillbakapressade och man fick spela med en man mindre i 60 minuter. Det ledde till att man släppte in ett mål men det får ses som en rejäl bedrift med tanke på den rejäla pressen Chile hade på Schweiz.

Nu är det helt andra förutsättningar. Nu ställs man mot ett lag som är oerhört svaga offensivt och Schweiz måste vinna den här matchen för att vara säkra på avancemang. Honduras är redan ute ur VM och det är inte omöjligt att coachen låter andra spelare få chansen nu när matchen inte gäller något för dem. Det kan leda till en ännu svagare offensiv än vad vi har sett under tidigare matcher. För att ni ska förstå hur usel deras offensiv har varit så ska jag presentera deras antal skott på mål i de två matcher man spelat. Mot Chile sköt man två skott på mål som var helt ofarliga och mot Spanien så träffade man inte mål en enda gång. Då förstår ni hur usel offensiv man har och nu möter man ett Schweiz som spelar oerhört disciplinerad defensiv fotboll.

Chansen är stor att den här matchen kommer avgöras på målskillnad och då gäller det för Schweiz att ha så bra som möjligt och då måste man hålla tätt bakåt vilket jag tror man kommer lyckas med. Man har sett oerhört stabila ut bakåt och man nollade Spanien i första gruppspelsmatchen. Klarar man nolla dem så bör man klara nolla Honduras och 2 gånger pengarna hos Expekt är helt fantastiskt!