Idag bjuder jag på ett spel från den Norska Tippeligan. Det är två formstarka lag som möts men jag tror helt klart mest på hemmalaget här. Häng på!

Lillestrom – Odd Grenland
Mitt tips: 1
Odds: 1.83 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 19.00

Lillstrom är i mina ögon helt klart det starkaste laget av dessa två. Lillestrom är inne i en bra trend för tillfället. Man är uppe i 5 segrar på sina 6 senaste matcher, cupen inräknad. Det är framförallt på hemmaplan man är extremt starka där man har 4-2-0 som resultatrad och imponerande 16-2 i målskillnad.

Odd Grenland har gjort det helt okej den här säsongen. Man brukar vara starka på hemmaplan men betydligt sämre på bortaplan. I år har man även lyckats på bortaplan men det mycket tack vare motståndet. Man har tagit två av sina tre segrar på konstgräs medan man haft det jobbigare på naturligt gräs. 3-2-1 har man som resultatrad och 12-11 i målskillnad.

Lillestrom är det bättre laget, man har stor fördel av hemmaplan, formen är på topp och man spelar på naturgräs som Odd haft det något tuffare på. Det är några faktorer som gör att det här spelet är bra. Lillestrom är ett topplag medan Odd kommer få finna sig i att vara ett mittenlag i år. Jag testar ettan här!