Idag finns det massor av spel att spela på. Jag har dock fastnat för Handboll idag då jag hittat ett par riktigt fina odds. Jag bjuder på två dubblar där oddset ligger över 3 gånger pengarna i båda. Häng på!


Dubbel: (Halvtidsspel)
Alingsås – H43
(Alingsås leder med 2 mål eller fler i halvtid)
Redbergslid – Malmö (Redbergslid leder med 2 mål eller fler i halvtid)
Odds: 3.00 @ Expekt
Insats: 6/10
Spelstopp: 2009-11-25 19.00

Alingsås – H43
Alingsås har haft ledningen i halvtid i 6 av 8 matcher som man spelat. De två som man inte haft ledningen i har man vart i uddamålsunderläge men har efter full tid vunnit matchen. Nu möter man ett H43 som legat under i 7 av 9 matcher i halvtid den här säsongen. Det känns stensäkert att Alingsås har ledningen i halvtid och därför spelar jag halvtidsspelet.

Redbergslid – Malmö
Som sagt så anser jag att RIK är det starkare laget här och därför tror jag man leder redan i halvtid. RIK har haft ledningen efter första halvlek i 6 av 8 matcher den här säsongen. I de två övriga matcherna stod det lika mot Helsingborg på bortaplan och man låg under med 3 bollar med hemmastarka Skövde. Malmö i sin tur har legat under i halvtid i 3 av 4 bortamatcher den här säsongen. Man är ett extremt starkt hemmalag så därför räknar jag inte med den statistiken. På bortaplan har man det jobbigt och därför känns även det här halvtidsspelet mycket bra på förhand.

Dubbel: (Full tid)
Alingsås – H43 (Alingsås vinner med 4 mål eller fler)
Redbergslid – Malmö (Redbergslid vinner med 3 mål eller fler)
Odds: 3.37 @ Expekt
Insats: 4/10
Spelstopp: 2009-11-25 19.00

Alingsås – H43
Alingsås leder serien efter 8 omgångar och laget är obesegrade, 7 segrar och 1 oavgjord har man. Alingsås är extremt hemmastarka och man har tagit 3 segrar av 3 möjliga och fin fina 108-78 i målskillnad. Man har slagit båda topplagen Redbergslid (33-31) och Lugi (35-23). Man krossade även bottenlaget Helsinborg med 40-24 så räkna med att H43 kommer få en jobbig kväll då även dom tillhör bottenlaget i år.

H43 har gjort det okej på hemmaplan så här långt men på bortaplan är man usla. Man har bara 1 poäng efter 4 bortamatcher. Det innebär 3 förluster och en oavgjord och den oavgjorda matchen spelade man mot Hammarby som inte imponerat den här säsongen. Man har en jobbig kväll framför sig och hemresan kommer bli blytung för H43.

Förra säsongen när lagen möttes här vann Alingsås med 36-23 och det är inte omöjligt att det blir liknande siffror igen.

Det enda som talar emot är att Alingsåsspelarna är trötta i benen efter två jobbiga Champions League matcher. Men vem vet, dom kanske har revanschlusta istället och är ännu piggare i benen ikväll. Jag både tror och hoppas att man är det senare alternativet och man kommer ha en publik som bär fram dem på planen. Det lär nog bli ytterligare en storseger för Alingsås som kommer fortsätta att vara obesegrade.

 

Redbergslid – Malmö
Redbergslid som även kallas RIK är som dag och natt på hemma/bortaplan. På bortaplan gör man dåliga insatser medans man på hemmaplan kör över sitt motstånd. Man har 4 segrar av 4 möjliga på hemmaplan och man imponerar verkligen i matcherna. Alla spelare höjer sig ett par nivåer så fort man spelar på hemmaplan och även om det inte är några stjärnlag man har slagit så har man åtminstone vunnit bra bra sätt. Nu möter man dessutom ett bortasvagt lag och då ska segerchansen återigen vara mycket bra!

Malmö är precis som RIK mycket starka hemma men usla på bortaplan. 1 seger och 3 förluster har man på sina 4 bortamatcher den här säsongen. Förluster har varit emot ganska dåliga lag med undantag Sävehof som ligger trea i tabellen nu. I Malmös senaste match kom första hemmaförlusten den här säsongen då man förlorade mot Drott. Malmö var dåliga matchen igenom i mina ögon och det gick inte att känna igen dem. Man hade märkligt svårt i offensiven och det fanns ingen fantasi alls i spelet. Det lär krävas i den här matchen om man ska ha någon chans.

Senast lagen möttes vann Redbergslid med 26-18 och vi får hoppas att man vinner med lika många måls marginal även idag.

Jag tror RIK vinner den här matchen utan några större bekymmer då man är ett bättre lag än Malmö plus att Malmö är oerhört svaga på bortaplan.